Autor: Boris
Datum objave: 22.01.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


KATARINA JELENČIĆ

Naj- uspješnija sportašica u Zaboku

ZABOK-Proteklog vikenda u prostorijama grada Zaboka zasjedao je Gradski odbor za odabir najuspješnijeg sportaša i sportašice grada Zaboka.

Članica Taekwon-do kluba BTI ZABOK iz Zaboka, Katarina Jelenčić uvjerljivo je proglašena za najuspješniju sportašicu grada Zaboka.

Zabočki sportski dragulj, Katarina Jelenčić osvajala je prva mjesta na međunarodnim Taekwon-do prvenstvima u Hatvanu (Mađarska), Sarajevu i Bihaću( BIH), Slavonskom Brodu, Klanjcu..., a svakako najveći uspijeh ostvarila je na prošlogodišnjem XIX. EUROPSKOM TAEKWON-DO PRVENSTVU, Caglliary, Italy na kojemu je osvojila 1.mjesto-EURO CUP, 2.mjesto-Juniorke-Europsko prvenstvo -48 kg, 3.mjesto u ekipno-reprezentacija-test snage, 3.mjesto u ekipno-reprezentacija-sparring, 3.mjesto u ekipno-reprezentacija-specijalna tehnika.

Ostali članovi naše udruge iz Taekwon-do kluba BTI ZABOK-Martina Mitrović-na istom proglašenju osvojila je treće mjesto, dok je najmlađi nagrađeni član iz navedenog kluba Karlo Vojaković proglašen za najperspektivnijeg sportaša grada Zaboka do 14 godina.

Predsjednik HUTK-a, svim nagrađenim članovima čestita na ovako velikom uspjehu, te i u 2009 g.očekuje ovako značajne rezultate.
1347
Kategorije: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije