Autor: Admin
Datum objave: 09.10.2012
Komentari:
3,43


K1-RISING: FILIPOVIĆ VS BLAKE NA NOVOJ TV I OYO.HR-U

Cro Cop po novu pobjedu

Japan ga nije vidio gotovo četiri godine, a gledatelji će imati prilike gledati ga uživo na Internet servisu OYO.

 

OYO, nedjelja, 14.listopada od 11.45 sati - UŽIVO

 

Nova TV, nedjelja, 14.listopada u 22.30 sati - Snimka

 

Mirko Filipović ove se nedjelje vraća u svoju drugu domovinu. Japan ga nije vidio gotovo četiri godine, a gledatelji će imati prilike gledati ga uživo na Internet servisu OYO. Nešto kasnije navečer Nova TV donosi snimku ovog uzbudljivog i dugo očekivanog meča.

 

Posljednji put Cro Cop je nastupio u Japanu za Staru godinu 2008. kada je pobijedio korejskog diva Hong Man Choija. Ipak bio je to MMA meč, pa njegovi brojni navijači očekuju svog heroja u još boljem izdanju. Hrvatski je borac u svibnju u Madridu slavio nokautom protiv Španjolca Lorena. Bio je to njegov povratak u najveću sportsku ljubav – K-1.

 

Mirko će se ove nedjelje u Tokiju boriti na Final 16, okupljanju najbolje 16-orice teškaša K-1 World Grand Prixa. Protivnik hrvatske legende bit će opasni Amerikanac Randy Blake. Visok 191 centimetar, težak 98 kilograma, Blake je dosad u karijeri odradio 24 meča i nije upisao niti jedan poraz. Iako među onima koje je pobijedio nema poznatijih kick-boks imena, Blake se najavljuje kao buduća zvijezda K-1 organizacije. Ulog je velik, najboljih osam okupit će se u New Yorku u prosincu. Veliko finale K-1 World Grand Prixa održat će se u legendarnoj dvorani Madison Square Garden, a nagrada je milijun dolara. Ne propustite pogledati Mirka Filipovića u nedjelju, 14. listopada na Novoj TV i OYO.hr-u.

3324
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije