Autor: Admin
Datum objave: 14.11.2012
Komentari:
0,00


K-1 WGP FINAL 8 NI NA VIDIKU

Mirko Cro Cop nervozan

K-1 World Grand Prix Finale se trebao održati 26. prosinca, ali čini se da to neće biti slučaj, Mirko Filipović izrazio nezadovoljstvo...

 

Mirko Filipović si je pobjedom protiv Randyja Blakea u listopadu ove godine osigurao mjesto u finalu K-1 World Grand Prixa. Podsjećamo, Mirko je nastupio na Final 16 eventu koji se održao prošlog mjeseca u Tokiju gdje je odlukom sudaca porazio američkog borca Randyja Blakea.

 

Filipović je trebao nastupiti u Finalu, za što se priprema već neko vrijeme. Problem je u tome što još uvijek nema ni riječi o eventu što ga čini nervoznim.

 

 

 

„Moram priznati da sam razočaran činjenicom da se još nezna ni mjesto ni vrijeme održavanja k-1 finala što je blago rečeno neprimjereno.Treniram punom parom u odličnoj sam formi i zaista sam se spreman boriti sa bilo kim ali niti su određeni parovi niti mjesto i vrijeme održavanja finala.Objavljeno je da će to biti new york 26.12 ali od toga najvjerovatnije nema ništa.“ – piše Mirko na svom Facebook profilu.

 

Vjeruje da su i ostali borci nervozni zbog ovog neprofesionalnog ponašanja organizacije.

 

„Vjerujem da su i ostali borci jednako nervozni i da se takve stvari moraju znati na vrijeme,al šta je tu je. Nemam nikakvih ozljeda i odlično treniram i u već sad sam u odličnoj formi tako da je bar to dobra vijest. Stvarno sam nabrijan i zaista mi je ogromna želja uzeti taj pojas i treniram kao životinja siguran sam da ću biti najspremniji od svih finalista kad se nađemo u finalu.“

2039
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mirko Filipović, K-1
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije