Autor: Admin
Datum objave: 24.07.2012
Komentari:
5,00


K-1 ORGANIZACIJA POTVRDILA DATUM POVRATKA U JAPAN

14. listopad – Japan

Nakon višednevnih šuškanja oko održavanja K-1 eventa u Japanu, K-1 organizacija je potvrdila 14. listopada kao datum povrataka u Zemlju izlazećeg sunca...

 

Priredba će se održati u Ryoguku Kokugikan dvorani, legendarna i poznata kao Sumo dvorana jer je njena glavna svrha uporaba u organizaciji sumo natjecanja.

 

Sumo Hall ima 13.000 mjesta, što se čini kao dobra prilika da K-1 napuni dvoranu.

 

Na isti dan je najavljena i Glory priredba koja se održava u prosincu a kojoj će možda biti malo teže privući toliko gledatelja s obzirom da u Japanu nemaju izgrađeno ime i brand koliko ima K-1 organizacija. K-1 organizaciji bi jedino mogli našteti medijski natpisi u posljednje vrijeme oko neisplata i klimavih nogu organizacije.

 

Event će ugostiti K-1 Heavyweight World Grand Prix Final 15, koji se tradicionalno posljednjih godina održao u Koreji, a finali u Japanu. Ove godine Final 16 se održava u Japanu dok će se Final 8 održati u Sjedinjenim Američkim Državama.

1792
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1
Komentari
# 1 Dana 24.07.2012 - 22:42 k1 ... je rekao/la:
steta sto se nece boriti borci iz glory-a na ovim priredbama k1 wgp-a. Ipak je rijec o dobrim borcima Aerts, Bonjasky, Schilt Zimmerman Saki itd.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije