Autor: Admin
Datum objave: 13.08.2012
Komentari:
0,00


K-1 NAJAVIO SURADNJU SA SUPERKOMBATOM

Partneri u produkciji evenata

K-1 organizacija je danas najavila partnerstvo sa rumunjskom organizacijom SuperKombat, asistentom u daljnjim organizacijama priredbi...

 

K-1 organizacija je potpisala ugovor sa SuperKombatom, rumunjskom kickboxing organizacijom pod vodstvom Eduarda Irimie. Dvije organizacije će zajedno organizirati priredbe, a SuperKombat će također asistirati u otkrivanju novih europskih kickboxing talenata.

 

Irimia ima dosta iskustva u promociji diljem Europe, također ima i dosta veza u kickboxing svijetu.

 

 

„K-1, premijerna svjetska kickboxing organizacija, danas je najavila dogovor s europskim liderom u borilačkoj produkciji, SuperKombat WGP-om, te će kompanije raditi na razvoju K-1 live evenata.

 

„Počašćen sam imati lidera u borilačkoj produkciji u Europi. Organizacija proizvodi evente koji se prenose u 75 država na četiri kontinenta. Irimia i njegov tim će raditi usko s K-1 brendom u produkciji eventa do kraja 2012. godine.“ – rekao je Doug Kaplan, izvršni direktor K-1 organizacije.

 

SuperKombat je uz Glory vodeća organizacija u proizvodnji vrhunskih kickboxing priredbi u Europi.

 

„Čast mi je da će SuperKombat WGP raditi s K-1 brandom kako bi predstavili najbolju tehnologiju uživo produkcije. Uzbuđen sam što se K-1 brend napokon vratio. SuperKombat WGP će pomoći K-1 u najboljem mogućem načinu da ponovno postane div u borilačkim sportovima.“ – rekao je Eduard Irimia.

1805
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije