Autor: Admin
Datum objave: 28.08.2012
Komentari:
0,00


K-1 NAJAVIO NASTUP BADR HARIJA

Nastupa i Mirko Filipović

K-1 organizacija je ovih dana održala press konferenciju u Japanu na kojem su prisustovali Masato i Hakmin Kim...

 

Kako bi nas upoznali sa najnovijim informacijama Mr. Kim i Masato su organizirali u Japnu press konferenciju. Otkrili su nekoliko imena koji će nastupiti na K-1 World Grand Prixu Final 16, te su također pričali o planovima za proširenje težinskih kategorija.

 

 

Raul Catinas, Hesdy Gerges, Pavel Zhuravlev, Ben Edwards, Arnold Oborotov, Badr Hari, Mirko Filipović, Daniel Ghita, Paul Slowinski, Zabit Samedov, Sergei Lascenko, Makoto Uehara, Hiromi Amada su borci koji će nastupiti na listopadskom turniru, ali sad još nije sigurno tko će sudjelovati na Final 16 turniru.

 

 

Najavljena su još dvojica boraca iz drugih država koji bi trebali nastupiti na Final 16, kao i jedan ili dvojica pobjeka sa US Grand Prixa koji će se održati 8. rujna u Los Angelesu.

 

Također su Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi, Ismael Londt, Dževad Poturak, Saulo Calavari i Rico Verhoeven rekli da će nastupiti na eventu.

 

Mr. Kim je rekao kako je čuo da Badr Harijevi trenutni pravni problemi ne bi trebali imati utjecaja na njegov nastup na eventu.

2325
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, K-1
Komentari
# 2 Dana 06.09.2012 - 08:15 ko ... je rekao/la:
Gotovo je sa njim i njegovom karijerom steta za njega i pored velikog talenta momak sigurno ima problema u glavi. Ne vjerujem da ikad vise moze nesto vece ostvariti pa i ono kad je bila aktuelna prica da prelazi u boks se izjalovilo mada je vec skoro bio prestar da pocne sa profesionalnim boksom pomislio sam mozda ali ipak se ispostavilo tacno sto je vecina njih rekla da od toga nema nista.
 
# 1 Dana 29.08.2012 - 16:11 k 1 ... je rekao/la:
badr hari ce se boriti na world grand prixu final 16 u zatvoru iza resetaka.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije