Autor: Admin
Komentari:

K-1 GLOBAL IZDAO PRIOPĆENJE

Michael Kim se pravda

K-1 organizacija je izdala priopćenje za javnost kako bi demantirala izjave Simona Rutza, što će biti dalje...

Ranije ovog tjedna smo pisali o problemima u K-1 organizaciji koje je adresirao Simon Rutz, bivši vlasnik Its Showtime organizacije. Prema riječima Rutza, Kim nije održao obećanje, niti je bilo koji od planova ispunio. Navodno borci koji su nastupili u svibnju nisu isplaćeni. Samo su Badr Hari i Mirko Filipović isplaćeni jer su isplatu tražili unaprijed.

Oglasio se i Michael Kim koji je dao svoje objašnjenje.

„Želim iznijeti neke činjenice vezano za poslovnu praksu K-1 organizacije.

Prvo, vezano za isplatu borcima koji su nastupili na K-1 Rising Spain eventu 26. svibnja 2012, gotovo svi su isplaćeni. Nekoliko njih nije isplaćeno jer osoba koja ih je predstavila nama, Simon Rutz, još uvijek nije dostavio detaljne informacije i račune kako bismo im isplatili novce. Više puta smo od gosp. Rutza tražili informacije.

Drugo, promotorima u Španjolskoj smo platili unaprijed. Nakon što je završila priredba, čekali smo račune i usklađivali troškove. Taj period je potrajao.

Treće, gosp. Rutzu smo platili njegove usluge u dogovoru s K-1 Globalom, još u veljači ove godine prema ugovoru.“ – stoji u izvješću za medije K-1 Globala.

Čekamo razvoj situacije...

Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: K-1
Komentari