Autor: Admin
Datum objave: 18.08.2012
Komentari:
0,00


JUNIOR DOS SANTOS O CAINU I ALISTAIRU

Caina smatra većim izazovom

Junior Dos Santos, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji smatra da je Cain Velasquez veći izazov nego Alistair Overeem

 

UFC prvak u teškoj kategoriji Junior Dos Santos će se naći u ringu s bivšim prvakom kojem je i preoteo titulu, Cainom Velasquezom. Borba će biti revanš njihovog prvom meča koji se dogodio u studenom 2011. godine kada je Dos Santos jednim dobrim udarcem ostvario svoj san, nokautirao je Velasqueza i uzeo mu pojas prvaka.

 

Na nedavno postavljeno pitanje, Dos Santos je rekao kako većim izazovom u teškoj kategoriji smatra čovjeka kojega je već ranije pobijedio, Caina Velasqueza, nego Nizozemca.

 

 

„On je drugačiji. On je brz, odličan je u hrvanju, i nikada se ne umori. Njegov kardio je nevjerojatan za teškaša, stoga smatram da je on najteži protivnik za mene u kategoriji.“ –rekao 27-godišnji prvak.

 

 A što se tiče Demolition Mana, Dos Santos ne poriče da je Overeem odličan borac, pogotovo u stan upu.

 

„Znam da je težak protivnik ali ne mislim da je najveći izazov unutar UFC-a.“

2712
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Junior Dos Santos
Komentari
# 2 Dana 22.08.2012 - 14:34 MMA ... je rekao/la:
Cain je jebena mašina od čovjeka, bori se slično kao što se i Fedor borio, ALI DOK JE BIO U PRIDEU, neumoran je i strašno spretan, ali nema ono što je Fedor imao - nokaut snagu u ruci, kao ni tako dobar stan up.
 
# 1 Dana 20.08.2012 - 13:14 Wanderlei ... je rekao/la:
Dobro je Junior rekao!Velasquez je unatoc onom neugodnom porazu od Cigana najveci izazov i najopasniji generalno UFC teskas.Overeem je pobijedio u UFC-u samo Brocka kojeg je i Velasquez demolirao prije,pa se Reem mora jos dokazati nakon ove doping afere i skinuti s ogromne kolicine kemije!Naravno da znam da i drugi uzimaju ali su pametniji i manje kolicine ubacuju u organizam ili su lukaviji!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije