Autor: Admin
Datum objave: 31.10.2013
Komentari:
0,00


JUNIOR DOS SANTOS O BORBI S CAINOM

Nije dokazao da je bolji borac

Junior Dos Santos je dao intervju za tatame.com gdje se osvrnuo na treći okršaj s Cainom Velsquezom, kaže da Amerikanac nije pokazao da je bolji borac...

 

12. studenog 2011. godine Junior Dos Santos je nokautirao Caina Velasqueza za 62 sekunde. Godinu dana kasnije, Cain Velasquez je vratio uzeti mu pojas, pobjedivši Juniora Dos Santosa jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi borbe.

 

19. listopada ove godine Junior Dos Santos je po treći put ušao u oktagon s Cainom Velasquezom i ponovno zabilježio poraz.

 

 

 

„Bila je to borba za koju smo se mnogo pripremali, i moj tim a vjerujem i njegov. Mislim da je na kraju njegov tim donio bolju strategiju i na taj način su osigurali prednost. Moja strategija je bila da ne otkrijem svoju igru, kao i uvijek, pokušam nokautirati protivnika.“ – rekao je JDS.

 

Junior je rekao da nije mogao nokautirati Caina Velasqueza jer je ovaj prilikom svake njegove kombinacije ulazio u njega i na taj način skratio distancu i nije mu dozvoljavao da završi borbu. To mu je omogućavalo da se oporavi.

 

Cigano se nakon borbe slikao sa Cainom Velasquezom, a izjavio je i kako osjeća veliko poštovanje prema njemu, smatra ga najvećim svojim rivalom, ali njegovu pobjedu ne smatra dokazom da je bolji borac.

1781
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Cain Velasquez, Junior Dos Santos
Komentari
# 1 Dana 01.11.2013 - 08:51 The last emperor ... je rekao/la:
Ovoga ne vrijedi udarati
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije