Autor: Admin
Datum objave: 26.05.2013
Komentari:
0,00


JUNIOR DOS SANTOS NOKAUTIRAO MARKA HUNTA

JDS kružnim devastirao Hunta

Čini se da Junioru Dos Santosu jako nedostaje taj pojas prvaka u teškoj kategoriji, u lovu na mjesto prvog izazivača nokautirao Marka Hunta...

 

Junior Dos Santos je sinoć upisao još jednu važnu pobjedu. Toliko je važna znajući da će vrlo vjerojatno dobiti novu priliku za napad na naslov prvaka u teškoj kategoriji protiv Caina Velasqueza. Važna je i zbog toga jer znamo s kim se u oktagonu Cigano susreo. Riječ je o nokauteru Marku Huntu koji je u posljednoj borbi slomio vilicu svom protivniku.

 

U drugoj borbi večeri prema važnosti Junior Dos Santos je već u prvoj rundi pogodio Hunta onako kako je i prije dvije godine pogodio Caina Velasqueza ali je Hunt to izdržao i vratio se u borbu.

 

 

 

Dos Santos je imao problema kod rušenja Hunta ali je na kraju uspio ukrotiti starog lisca. U treću rundu je ušao svježiji a onda je kružnim udarcem nogom pogodio Hunta koji je na pod pao poput posječenog stabla.

 

Impresivna pobjeda je Dos Santosu donijela mjesto prvog izazivača te će vjerojatno u sljedećem natupu napasti toliko željeni naslov prvaka.

 

Dos Santosu je ovo 16 pobjeda u karijeri uz 2 poraza.

1890
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Junior Dos Santos, Mark Hunt
Komentari
# 4 Dana 30.05.2013 - 20:19 Smrdijac ... je rekao/la:
Vidi se da JDS ima isušeno tijelo zbog upotrebe steroida i anabolika. Takva tijela imaju body builderi koji su na finim sokićima i vitaminima, a o konjetini da ne govorim. Isto tako je očelavio što je još jedna karakteristika. Upsoredite njegovo tijelo prije 5 godina i sad tip je jednostavno nakljukan do boli. Listom u glavu nokautirati Hunta ne može niti Čak Noris.
 
# 3 Dana 28.05.2013 - 07:34 spl ... je rekao/la:
zanimljivije bi bilo da su stavli hunta i mira da rade borbu, ali ajde
 
# 2 Dana 27.05.2013 - 19:39 mir ... je rekao/la:
listom od noge u glavu!!! na čemu je taj, trebalo bi provjeriti
 
# 1 Dana 27.05.2013 - 12:49 Wand ... je rekao/la:
Velike cestitke Junioru.Stvarno velika i atraktivna pobjeda.Nokautirati Marka Hunta nisu mogli mnogi odlicni borci jer je zvijer,izdrzljiv,srcan i ponosan i u porazu!Ipak je Cigano 10 godina mladji,brzi,zesci i ubojitiji zbog toga..A sad na 'TERMINATORA' Caina Velasqueza,3. borba..Bit ce vatrometa u toj borbi..Teska za prognozu!Velike cestitke i legendi Super Samoanu Huntu na dobroj izvedbi i izdrzljivosti i hrabrosti..
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije