Autor: mi
Datum objave: 24.01.2019


Joyce: Pokušao sam iskazati poštovanje Stiverneu, ali nakon laži poslije sparinga s tim je gotovo

Joe Joyce (7-0, 7 KO) u svojoj osmoj profesionalnoj borbi borit će se s bivšim WBC-ovim prvakom u teškoj kategoriji Bermaneom Stiverneom (25-3-1, 21 KO).

Ovo je veliki iskorak za 33-godišnjeg srebrnog olimpijca, ali i velika prilika.

40-godišnji Haićanin u meč u Londonu 23. veljače ulazi s kredibilitetom bivšeg svjetskog prvaka, ali njegovi najbolji dani su vjerojatno iza njega.

'B.Ware' se posljednji put borio u studenom 2017. i izgubio nokautom od Deontaya Wildera u prvoj rundi pritom ne pokazavši ništa. Prije toga pauzirao je dvije godine. U studenom 2015. teško je na bodove pobijedio Derrica Rossyja nakon što se u prvoj rundi našao na podu. U prethodnoj borbi u siječnju iste godine izgubio je WBC-ov pojas u prvoj obrani nakon što je jednoglasnom odlukom poražen od  Wildera.


"Osjećao sam poštovanje prema Bermaneu Stiverneu. No, sparirali smo u Las Vegasu, a onda je on u intrevjuu izjavio da mi je održao predavanje. Postalo je gadno i to je dovelo do ove borbe. Pokušao sam mu pokazati poštovanje, ali on je jednostavno nepristojan" izjavio je Joyce.


"On je bivši svjetski prvak koji je odradio 12 rundi s Deontayom Wilderom i bit će pravi izazov, ali moj motor i snaga će biti previše za njega."
Foto: Andrew Couldridge

350
Kategorije: Boks
Tagovi: Davit Kiria, Joe Joyce
Najpopularnije
Najnovije