Autor: mi
Datum objave: 09.08.2019


Joshua: Zbog Wildera nisam bio potpuno fokusiran na Ruiza

Anthony Joshua (22-1, 21 KO) u američkom debiju u lipnju doživio je prvi poraz u karijeri i ostao bez WBA, WBO, IBF i IBO pojaseva.

U svojoj sedmoj obrani naslova svjetskog prvaka u teškoj kategoriji izgubio je tehničkim nokautom u sedmoj rundi od Andyja Ruiza. Meksikanac je potpuno iznenadio 29-godišnjeg Britanca i rušio ga četiri puta na putu do pobjede.

Joshua nije bio sretan odlukom suca Mikea Griffina da prekine borbu.

“Nisam zapravo znao gdje sam osim da sam u kutu, ali imao sam ruke na konopcima i čekao sam da mi vrate gumu u usta. Samo sam vidio da guma leži na podu" rekao je za JD Sports.


No, priznao je da je pritisak zbog borbe s Deontayom Wilderom učinio svoje i da je previše razmišljao o ogledu s WBC-ovim prvakom.

"Nisam bio potpuno fokusiran na Ruiza, dijelom i zbog borbe za neospornog prvaka protiv Deontaya Wildera koja je trebala biti sljedeća. Ali, sada nas čeka veliki revanš i trenirat ću drugačije za Andyja, Ovaj put ću biti spreman pustiti zvijer iz sebe."

"Ovaj poraz me naučio da moram sam donositi odluke o svemu u rigu, oko njega i izvan njega. Nakon onog udarca iza uha pao sam na 40 posto i nikad se nisam tako osjećao u životu. Stvari su išle nizbrdo, ali radije bih da sam izgubio završivši na leđima nego ovako." 
476
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije