Autor: dh
Datum objave: 06.01.2021
Komentari:


Joshua uvjeren da Usyk neće stvarati probleme u ugovaranju meča protiv Furyja

Usyk će dopustiti održavanje te borbe. Već smo kontaktirali njegove menadžere. On je razuman čovjek koji će shvatiti veličinu toga - rekao je Anthony JoshuaOleksandr Usyk vjerojatno neće stvarati probleme Anthonyju Joshui u ugovaranju borbe protiv Tysona Furyja za apsolutnog prvaka svijeta. 


Naime, Joshua je vlasnik WBA, WBO, IBO i IBF naslova, a Fury ima WBC-ov pojas, dvojica britanskih boksača ove bi godine trebali boksati za ujedinjenje svih trofeja. 

- Usyk će dopustiti održavanje te borbe. Već smo kontaktirali njegove menadžere. On je razuman čovjek koji će shvatiti veličinu toga - rekao je Anthony Joshua.

Njegov promotor Eddie Hearn, glavni organizator meča, nedavno je otkrio kako se još samo trebaju riješiti neke sitnice. Timovi dvojice britanskih boksača postigli su dogovor.

No Anthony može birati budu li Usyk i WBO stvarali probleme. 


Naime, još ranije je izjavio kako će napustiti WBO pojas bude li dogovorena borba s Furyjem, a WBO će to tražiti ili će se odgoditi susret s Kraljem Cigana, a onda slijedi borba s Usykom.

- Odem li u jednu stranu čeka me Tyson Fury, znači težak meč, a odem li na drugu stranu, tamo je Usyk i još jedna teška borba. Idealno bi bilo da mi sljedeći suparnik bude Fury, ali mene zanima samo borba. Poštujem Furyja, on je učinio sjajne stvari, bit će to pravi test. Bude li to Fury svako ću prihvatiti tu priliku - podvukao je Anthony Joshua.

135
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Tyson Fury, Anthony Joshua
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije