Autor: mi
Datum objave: 05.09.2019


Joshua: Ruiz će biti prvak do 7. prosinca. Prvakom vas ne čine samo pojasevi

Anthony Joshua na press konferenciji u Saudijskoj Arabiji prvi je put predstavljen kao bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji.

29-godišnji Britanac 7. prosinca u Diriyahu će protiv Andyja Ruiza pokušati osvetiti prvi poraz u profesionalnoj karijeri i vratiti WBA, WBO, IBF i IBO pojaseve.

“Ja sam bio prvak samo do 1. lipnja, a Andy je trenutni prvak i to će trajati do 7. prosinca dok ne bude morao pustiti pojaseve i ući u borbu dvojice ratnika. Bolji će izaći kao pobjednik” rekao je Joshua.

“Izgubio sam titule, ali uvijek sam govorio da vas prvakom ne čine samo pojasevi. Biti prvak nosi svoju odgovornost i potrebno je i takvo stanje uma."


„Moji roditelji su iz Nigerije, a ja sam rođen u Londonu. Naučio sam boksati odrastajući u Engleskoj, ali to sam radio sam zbog mira u glavi. Kad sam bio mlađi upadao sam u nevolje i morao sam promijeniti svoje stanje uma. To što sam se kretao oko starije generacije, mudrije generacije, omogućilo mi je da upijam njihovo znanje koje sam kasnije mogao upotrijebiti u životu. Od tada, proputovao sam toliko zemalja svijeta predstavljajući Britaniju.”
590
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije