Autor: mi
Datum objave: 12.09.2017


Joshua: Ponekad moramo ući u rovove. Ja mogu ići u rat, ali mogu to učiniti i lagano

Šest mjeseci nakon najvećeg trijumfa u karijeri Anthony Joshua vratit će se u ring na stadionu u Cardiffu.

55 000 ulaznica pušteno je u prodaju za borbu na stadonu Principality 28. listopada za njegovu borbu s Kubratom Pulevim.


"Čim mi se tijelo oporavilo od 29. travnja počeo sam trenirati. Radujem se što ću moći na drugačiji način iskazati svoje boksačke vještine i pokazati što sam naučio u zadnjoj borbi. Radi se o finesama, deklasiranju protivnika. Ja mogu ići u rat, ali mogu to učiniti i lagano. Ponekad moramo ući u rovove. Tu se radi o karakteru" rekao je Joshua na press konferenciji.


"Uvijek je drugačije kad stupite u ring. Ja sam sada bolji boksač i spreman sam na najteže izazove."


Bivši izazivač za svjetski naslov i dvostruki profesionalni prvak Europe, Kubrat Pulev je rekao: "Osjećam se sjajno, spremno i pun energije."

"Pulev je vrhunski borac, među prva tri na svim ljestvicama. Ima ogromno iskustvo. AJ i dalje uči i napreduje. Ovaj tjedan počinjemo sa sparinzima. Cilj je istražiti i iskoristiti Kubratove prednosti i mane. AJ će biti u sjajnoj formi i priredit će spektakularnu izvedu" dodao je Joshuin trener Robert McCracken.


Joshuin stalni uspon u karijeri učinio ga je globalnom zvijezdom i 27-godišnji Englez počašćen je ulogom ambasadora ovog sporta koju je preuzeo.

"Mi ne izbjegavamo nikoga, mi uzvraćamo udarce. Želim zadržati ove pojaseve i moram se boriti sa svim borcima koji mi stanu na put, uvijek učiti i uvijek se poboljšavati. Svaki izazov je nova prepreka."

538
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Kubrat Pulev
Najpopularnije
Najnovije