Autor: dh
Datum objave: 07.01.2021
Komentari:


Joshua otkrio koliko još misli boksati: Karijera se bliži kraju

Joshua je prije mjesec dana nokautom pobijedio Kubrata Puleva te obranio pojaseve prvaka, a u novoj godini čekaju ga novi izazoviBoksački prvak u teškoj kategoriji 31-godišnji Anthony Joshua vlasnik je WBA, WBO, IBO i IBF naslova. 


Britanski udarač otkrio je u jednom od zadnjih intervjua kako će boksati još pet godine.


Joshua je prije mjesec dana nokautom pobijedio Kubrata Puleva te obranio pojaseve prvaka, a u novoj godini čekaju ga novi izazovi. 


Naime, trebao bi se boriti protiv sunarodnjaka i WBC-ova prvaka Tysona Furyja za ujedinjenje svih pojaseva. Pobjednik njihovog dvoboja postao bi apsolutni prvak svijeta!

- Moja karijera se bliži kraju. Ne živim za trenutak i uvijek unaprijed planiram. Ostalo mi je još pet godina - istaknuo je Joshua.

Anthony smatra kako bi i godinu dana stariji Tyson Fury trebao slično razmišljati.

- On je profesionalac mnogo duže od mene i trebao bi razmišljati o umirovljenju. Želi li učvrstiti svoju ostavštinu, tu sam i spreman sam za njega - poručio je Anthony Joshua.

No Kralj Cigana ističe kako to još nije došlo na dnevni red i ne boksa zbog novca.

- Vladimir Kličko je boksao s 40 godina - naglasio je Tyson Fury i podvukao:

- Mnogi veliki prvaci su bili dugovječni. Ne boksam zbog novca, slave ili naslova. Boksam jer me to čini sretnim i volim to raditi. Nikome ne moram ništa dokazivati. Zašto bih o tome razmišljao kad sam još mlad?

229
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Tyson Fury, Anthony Joshua
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije