Autor: mi
Datum objave: 17.04.2017


Joshua: Iskustvo će mu pomoći da se provuče kroz par rundi, ali ovo je sport za mladiće

IBF-ov prvak Anthony Joshua uvjeren je da Vladimir Kličko neće pronaći nikakve slabosti kod njega 29. travnja na Wembleyu.

27-godišnji Englez u toj borbi planira osvojiti i upražnjena WBA i IBO naslove. Nijedan boksač do sada nije uspio izdržati duže od 7 rundi s Joshuom. No, nijedan od njih nije ni blizu Kličkovoj razini.

"Ovo je moje vrijeme. Mislim da neće pronaći nikakve slabosti. Toliko boksača boksa na bodove, ali ja idem na nokaut, to je ono što ja radim."

"Kao profesionalac nisam okusio poraz, tako da mogu pričati samo o iskustvima iz prošlosti. Ali, ići ću na nokaut. Teže ga je udariti, svjestan sam toga, ali postoji više načina da oderete mačku. Pokušat ću to učiniti najjednostavnije moguće i moj je posao da moj protivnik izgleda kao početnik."


"Čujem puno priče o godinama, ali ovo je sport za mladiće. U ovom trenutku on ima iskustvo i to će mu pomoći da se provuče kroz par rundi, ali zatim će mu mladost, uzbuđenje, adrenalin i brzina početi zadavati probleme. Ne možete se pripremiti za ono što ja imam, bez pbzira kakvo iskustvo imali" izjavio je Joshua u emisiji Sky Sportsa The Gloves are Off."
Foto: Matchroom Boxing

3755
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije