Autor: mi
Datum objave: 07.01.2018


Joshua: Borba s Furyjem trenutno je fantazija

Anthony Joshua čeka službenu objavu meča za ujedinjenje naslova svjetskog prvaka protiv Josepha Parkera.

Istovremeno se odvija priča između njega i Tysona Furyja koji se sprema na povratak.

WBA, IBF i IBO prvak u teškoj kategoriji nedavno je izjavio da njihova borba ovisi isključivo o Furyju. Ovaj je odgovorio da je spreman već u prvoj borbi nakon pauze ući u ring s novim vladarom teške kategorije,


"U ovom trenutku to je više fantazija. On nije spreman i nije se dugo borio. Mi smo bili konzistentni. Branili smo naslove i osvajali nove" izjavio je Joshua za Daily Mail.

"Da je Fury fit, vjerojatno bi raspravljali o ožujku ili travnju... Ne radi se o meni."

Osim nadolazećeg meča za ujedinjenje naslova, Joshua će 3. veljače biti kopromotor svoje prve priredbe. U glavnoj borbi priredbe koju organizira njegov promotor Eddie Hearn borit će se Isaac Chamberlain i Lawrence Okolie.

"Kad je Eddie spomenuo priliku da sjednem s njim i pomoću moje publike skrenem pažnju na ono što ova dvojica pokušavaju ostvariti rekao sam da je sada savršeni trenutak. Ali, ono što treba da bi postali pravi promotor potpuno je druga stvar."


"Profesionalac sam tek četiri godine i prerano je još razmišljati o tome, ali kad imam priliku sudjelovati u takvim stavrima prihvatit ću je objeručke jer je to nešto o čemu nisam mogao ni sanjati."


Fury je počeo pripreme i planira boksati u travnju ili svibnju, prvi put od borbe s Vladimirom Kličkom u studenom 2015.

"Fantastičan prvi tjedan trening kampa, težina se topi, fokusiraniji sam i odlučniji no ikada. Ako Anthony Joshua nema muda da potpiše ugovor za borbu sa mnom vratit ću se krajem travnja ili početkom svibnja. Osjećam se kao da nikad nisam ni otišao" izjavio je Fury.

308
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua
Najpopularnije
Najnovije