Autor: dh
Datum objave: 17.11.2020
Komentari:


Jones uzvratio Cormieru koji mu je poručio 'da ne može biti najbolji na svijetu'

Bivši dvostruki prvak je poručio da za takvo nešto moraš biti kompletan borac bez mrlje u karijeri

U raspravama o najvećem svih vremena ne možemo gledati samo dobre stvari i sjajne pobjede. Meni su borbe napravile dugoročnu štetu na karijeri i ne mogu reći da je on najbolji svih vremena jer je uvijek kad smo se borili tu su bili neki problemi - rekao je bivši UFC-ov prvak Daniel Cormier o svom bivšem suparniku Jonu Jonesu.


Bivši dvostruki prvak je poručio da za takvo nešto moraš biti kompletan borac bez mrlje u karijeri. Kada samo jednom dobijete pozitivne rezultate s doping-testiranja više ne možete biti najbolji.


Cormier je potvrdio da je Jones jedan od najtalentiranijih boraca u svijetu slobodne borbe, ali ne može biti najbolji MMA borac na svijetu. 


Jon Jones odmah mu je odgovorio putem Twittera.

'Za USADA ste krivi dok ne dokažete suprotno, osim ako niste GOAT. Kada pobjeđujete toliko dugo, onda ostajete krivi. To su stvari koje ljudima pomažu da mirno spavaju noću, napisao je Jones i nastavio:

'Ljudi će pamtiti da sam optužen za korištenje steroida, pamtit će i da sam dokazano nevin i da sam mogao nastaviti sa svojom karijerom. DC, pa ti si poražen u svojoj posljednjoj borbi i onda si odustao od sporta. Pričajmo onda o tome kako je biti eliminiran iz rasprave.

Jones nije stao na tome.

'Oni koji vas kritiziraju će vas uvijek pokušati obeshrabriti da imate nešto što oni ne mogu imati. DC je dobra osoba, ali nikada ga se neće smatrati jednim od najboljih', istaknuo je Jones i dodao:

'Čovjek koji nije uspio postići ono što je htio sada sjedi i govori o tome što ja ne mogu napraviti. Pa to je smiješno. Puno sam puta izgubio u životu, ali žestoki natjecatelj u meni mi neće dopustiti da se povučem s porazom. Iskreno, upravo ću to najviše pamtiti kada se spomene DC.

Jon Jones je istaknuo kako USADA u njegovom organizmu nikada nije pronašla nedopuštena sredstva.

'Vratiti se nakon pada je vrlo teška stvar za učiniti. No, lako je odustati i pričati sa strane. DC nema apsolutno nikakvo pravo pričati o tome tko hoće ili neće biti GOAT', istaknuo je Jon Jones i zaključio:


'USADA nikad nije pronašla steroide u mom sustavu i to je apsolutna činjenica, a većina vas to ne bi nikada ni provjerila'.

169
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Jon Jones, Daniel Cormier
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije