Autor: mi
Datum objave: 04.01.2019


Jones: Bit će zabavno proučavati Smitha za obranu naslova

Jon Jones (23-1, 17-1 UFC) dao je naslutiti tko će mu biti prvi protivnik tijekom nove vladavine u poluteškoj kategoriji.

31-godišnji Amerikanac izjavio je da se ove godine želi boriti tri puta, a sljedeći protivnik će mu najvjerojatnije biti Anthony Smith (31-13, 7-3 UFC).


"Toliko toga za proučiti, ovo će biti zabavno" objavio je Jones na Instagramu uz fotografiju 30-godišnjeg sunarodnjaka.

Nakon što je u veljači izgubio tehničkim nokautom od Thiaga Santosa, Smith se podigao u polutešku kategoriju i za 53, odnosno minutu i pol nokautirao bivše prvake Rashada Evansa i Mauricija Ruu. U zadnjoj borbi krajem listopada rear-naked chokeom u trećoj rundi pobijedio je bivšeg izazivača za naslov Volkana Oezdemira.

"Čini se da je za. Naravno, on je već pričao s UFC-om i mislim da traže povoljan datum, ali ja sam za. Ne bojim ga se. Mislim da je Jon pobijedio mnogo protivnika i prije nego su zakoračili na borilište s njim. Mislim da ljudi na borbu s Jonom gledaju kao na nemoguću misiju i neostvarivi zadatak, a ja ga ne vidim tako. Vidim čovjeka kojeg mogu pobijediti i osobu s nedostacima, koji se kao i kod svakog čovjeka mogu iskoristiti" prokomentirao je Smith.


Dodajmo i da UFC planira borbu između Oezdemira (15-3, 3-2 UFC)  i neporaženog Dominicka Reyesa (10-0, 4-0 UFC) za priredbu u Londonu 16. ožujka.


View this post on Instagram

So much to study, this is going to be fun

A post shared by Jon Bones Jones (@jonnybones) on

Foto: Gary A. Vasquez

237
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones, Anthony Smith
Najpopularnije
Najnovije