Autor: dh
Datum objave: 17.11.2020
Komentari:


Jona Jonesa ne zanima borba protiv Adesanye, on želi Stipu Miočića!

'Ništa ne mogu dobiti borim li se protiv Jana ili Izzyja. Osvajanje pojasa teškaškog prvaka je jedino što me može podići na višu razinu', poručio je Jones

Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones nema mira. 


Nakon što je odgovorio Danielu Cormieru o tome tko zaslužuje biti najbolji MMA borca svih vremena, posvetio s pitanjima svojih fanova. 


Otkrio je što misli o mogućoj borbi protiv Israela Adesanye.


'Slobodnio vjerujte u ta s*anja. Israel se mene previše plašio u poluteškoj, a sada bi se sa mnom borio u teškoj kategoriji. Volim kada vam se prodaju te gluposti', poručio je Jon Jones te dao svoju prognozu za meč između Adesanye i Blachowicza:


'Nije me briga. Za mene ne postoji ništa veće od teškaškog zlata. Zarađujem milijune i ne treba mi nikakva super-borba. Ništa ne mogu dobiti borim li se protiv Jana ili Izzyja. Osvajanje pojasa teškaškog prvaka je jedino što me može podići na višu razinu.


Fanove je zanimalo koga bi želio da mu bude sljedeći suparnik.

'Osim ogromnog novca, borba protiv Adesanye mi ne donosi ništa. Anderson Silva je bio protivnik kojeg je trebalo pobijediti iz te kategorije, a ne on. Moja sljedeća borba trebala bi biti protiv Stipe Miočića', podvukao je  Jon Jones.


Foto: Screenshot (YouTube, UFC)

252
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Jon Jones, Stipe Miočić
Komentari
# 1 Dana 18.11.2020 - 09:37 Željko Čutirić ... je rekao/la:
Svi ste vi jaki i moćni dok ne stanete pred Stipu
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije