Autor: Boris
Datum objave: 14.10.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Jelić posjetio Tigrove

Gradonačelnik kod kickboksača

Gradonačelnik Karlovca prof. Damir Jelić posjetio Tigrove – Svjetske kadetske prvake u kickboxingu – na treningu u dvorani Doma HV

Dana 13.10. Gradonačelnik grada Karlovca, prof. Damir Jelić, posjetio je mlade Tigrove na njihovom redovnom treningu u dvorani Doma HV, održavši svoje obećanje koje je dao za prijema u Gradskoj vječnici početkom ove godine. Tada je, da podsjetimo, obećao da će osvajače Svjetskog kupa nakon slijedećeg uspjeha posjetiti u njihovoj dvorani.

Nakon osvajanja Svjetske titule prvaka u kickboxingu u Napulju, i to ekipno, te dvije titule pojedinačnih Svjetskih prvaka, dvije titule viceprvaka i tri bronce, bolji razlog za posjet i nije postojao.


Tijekom posjeta prof.Jelić se u samoj dvorani uvjerio u iznimnu brojnost karlovačkih Tigrova, ( više od 200 članova trenira u 12 različitih grupa ), te je naglasio iznimnu vrijednost ovakvih velikih klubova, koji djeci postaju vrlo važno mjesto za druženje i stjecanje novih i čvrstih prijateljstava. Također je naglasio i da ovakvi klubovi koji okupljaju veliki broj djece i mladeži, moraju imati prioritet kod raspodjele termina za treninge. Ovakvi klubovi moraju imati prednost i pred profesionalcima, a pogotovo pred rekreativcima, koji popunjavaju dvorane u udarnim terminima.

Tigar, naglasio je gradonačelnik, može računati na sve veču potporu u svom daljnjem radu, jer je to zaista i zaslužio.

Predsjednik i trener Tigra, Zoran Cicvara , koji je svojim znanjem i trudom i stvorio ekipne i pojedinačne svjetske prvake u kickboxingu, naglasio je da ima potpuno povjerenje u novoizabrani sastav Karlovačke športske zajednice te Saveza športova karlovačke županije u čiju skupštinu je i sam izabran, ali i u čelne ljude tih saveza, grada Karlovca i Županije Karlovačke.
1364
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije