Autor: mi
Datum objave: 10.05.2018


Jean Pascal protiv bivšeg UFC-ovog borca u kanadskoj verziji borbe Mayweather-McGregor

Bivši svjetski prvak u poluteškoj kategoriji Jean Pascal (32-5-1, 19 KO) još će se jednom vratiti u ring.

35-godišnji haićansko-kanadski borac prošlog prosinca u Miamiju priredio je iznenađenje svladavši tehničkim nokautom u 6. rundi prethodno neporaženog Egipćanina Ahmeda Elbialija (16-1, 13 KO).  Uoči tog nastupa rekao je da će to biti posljendja borba njegove 12 godina duge profesionalne karijeri.

No, Pascal je potpisao ugovor za borbu 29. lipnja protiv bivšeg MMA borca Stevea Bossea (1-0, 1 KO). U ovoj kanadskoj verziji borbe Mayweather-McGregor, Pascal je obećao otjerati Bossea natrag u MMA.


Bosse je debitirao kao boksač u teškoj kategoriji nokautom u drugoj rundi protiv Bolivijca  Julija Cuellara Cabrere (12-7, 11 KO) u veljači.

Profesionalno je igrao hokej šest godina prije nego je 2007. debitirao kao MMA borac. Ima 12 pobjeda i 2 poraza. 


Prije dolaska u UFC pobijedio je veterane Marvina Eastmana i Houstona Alexandera. U UFC debiju 2015. izgubio je nokautom high kickom od Thiaga 'Marrete' Santosa, da bi zatim nokautirao Jamea Te-Hunu i u zadnjoj borbi u lipnju 2016. na bodove dobio Seana O'Donnella.

Pascal je tijekom karijere gubio samo od vrhunskih protivnika - u revanšu protiv Bernarda Hopkinsa, od Carla Frocha, Eleidera Alvareza, te dvaput od Sergeja Kovaleva.


Foto: Premier Boxing Champions


253
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks
Najpopularnije
Najnovije