Autor: mi
Datum objave: 02.02.2018


Jaman: Moram pametno odraditi i doći do pobjede

Petar Jaman drugi je Đakovčanin uz Andreja Kedveša koji će se u subotu boriti na Wu Lin Feng priredbi u kineskom Shenzhenu.

Član zagrebačkog Spartan Gyma bori se protiv Haoa Guanghue. U kutu za ovaj meč će mu biti njegov bivši trener iz Blitza Danijel Šimundić.

"Trenutno je sve OK. Vremenska razlika mi ne predstavlja veliki problem. Spavam kad mi tijelo osjeti da treba odmor i na ništa ga ne prisiljavam. Odmoran sam i to je najbitnije i jedva čekam subotu da uđem u ring"  izjavio je Jamna za Cro Ring.


- Boriš se s Haom Guanghuom. Meč je na 90 kilograma. Jesi li vidio protivnika uživo i čini li ti se veći od tebe?

"Pogledao sam neke njegove mečeve i vidio sam da je radio i do 95 kilograma s Bogdanom Stoicom. U subotu nam je vaganje pa ću ga tada prvi put i vidjeti uživo."

- Kakav je tvoj prvi dojam o WLF organizaciji? Nastupate na istoj priredbi s velikim Yodsanklaijem.

"WLF je poslije Kunluna druga najjača organizacija u Kini i za sada je sve jako profesionalno organizirano. Da, na ovoj priredbi se bori i Yodsanklai protiv Kehla i to je samo dokaz da je WLF jedna ozbiljna organizacija. Poslije WLF-a nemam ništa dalje dogovoreno. Prvo trebam pametno odraditi ovaj meč i doći do pobjede, a onda vidjeti što dalje."

342
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Andrej Kedveš, Danijel Šimundić, Petar Jaman
Najpopularnije
Najnovije