Autor: Boris
Datum objave: 19.03.2009
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


IVAN ROMIĆ

Sportaš grada Kutine za 2008.

Prvi puta nakon 2000. godine i proglašenja Danijela Mrkocija sportašem grada, kickboxer je u kutinin ponovo najbolji muški sportaš . 17-godišnji Ivan Romić , pobjednik svjetskog juniorskog kupa u full contactu 2008. godine, proglašen je najboljim kutinskim sportašem za 2008. godinu.

Uspjevalo je to češće kickboxačicama, tako da su do sada tu titulo ponijele Erna Obralić (sada Balen), Marijana Sambolek (sada Šašković) i Anamarija Sambolek.


Za sportsku nadu Kutine proglašena je Mateja Abramović, pobjednica svjetskog kadetskog kupa u semi contactu 2008.godine.

U konkurenciji za najbolju sportašicu bila je najbolja kutinska kickboxačica, 14-godišnja Saskia Božić, koja je ostala kao druga u poretku, sa porukom da njeno vrijeme svakako tek dolazi.

Na ponos glavnog trenera Josipa Cerovca, koji je prijašnjih godina proglašavan najboljim trenerom Kutine i Sisačko-moslavačke županije, gradski je laureat ove godine, Ivan Romić, njegov Ivan - "Ivić". Nekoliko minuta predviđenih u promotivnom filmu nije bilo dovoljno da pobroji i prezentira najbolja Ivanova sportska ostvarenja. Veliko priznanje Ivan je primio iz ruku kutinskog gradonačelnika mr. Davora Žmegača.

I mladoj Mateji Abramović smiješak nije silazio sa lica. Veliki trud i odricanje, naporni treninzi, i postignuti sportski rezultati prepoznati su u gradskoj Zajednici sportskih udruga. Iz ruku predsjednika zajednice Renata Habeka, primila je sportsko priznanje za sportsku nadu Grada Kutine.
4189
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije