Autor: mi
Datum objave: 04.10.2015


'Iron' Raul Catinas prekida kick boks karijeru

Još jedno poznato ime napušta kick boks.

Raul Catinas koji se tek u kolovozu vratio u ring nakon 16-mjesečne pauze, odlučio je zatvoriti vrata ovom sportu. Rumunjski nokauter trebao se proteklog vikenda u Milanu boriti protiv Rustemija Kreshnika, ali se Albanac ozlijedio i borba je prebačena za završnu SuperKombatovu priredbu sezone u studenom. Ne zna se što će biti s tom borbom jer se Rumunj oglasio preko Facebooka i objavio sljedeće:

"Dragi prijatelji, već dugo vremena razmišljam o svojoj budućnosti i sportskoj karijeri. Bilo je teških godina. ali s mnogo lijepih trenutaka, pobjeda, trenutaka sreće i razočaranja, patnji i ozljeda. Srećom dobrih dana bilo je puno više i zbog njih se sve zaboravi."


"Kick boks je bio moja prva ljubav i želio sam biti prvak u njemu više nego i u jednom sportu, ali čini se da se to neće dogoditi... tome me naučio život. Zbog stanja u svijetu kick boksa, nedostatka novca i još puno toga s velikim žaljenjem odlučio sam završiti karijeru. Činjenica da me život odveo u jednu od najboljih dvorana svijeta, AllStars gym u Stockholmu, vjerujući u sudbinu i na temelju onoga što osjećam, odlučio sam početi profesionalnu MMA karijeru. Žao mi je ako sam nekoga razočarao, ali to je ono što osjećam. Siguran sam da je ovo pravi put za mene. Osjećam se kao u partiji pokera u kojoj sam izgubio gotovo sve i ovo mi je zadnja ruka i idem na sve ili ništa. Više nemam što izgubiti, mogu samo dobiti. Nadam se da ću biti dobar. Siguran sam da će mi se nakon toliko teških trenutaka život na kraju osmjehnuti. Kao i uvijek, hvala vam na podršci i povjerenju i nadam se da ću do kraja ispuniti obećanje koje sam dao ocu".Catinas je pomagao Alexanderu Gustafssonu u pripremama za borbu s Danielom Cormierom.Foto: Facebook


908
Kategorije: MMA, Kick & Thai Boxing
Tagovi:
Najpopularnije
Najnovije