Autor: Admin
Datum objave: 10.04.2012
Komentari:
0,00


IGOR MIHALJEVIĆ PORAŽEN U FRANCUSKOJ

Slijedi oporavak i nove pobjede

Hrvatski borac Igor Mihaljević početkom je travnja nastupio na kickboxing priredbi koja se održala u Nici, poražen je u borbi za naslov..

 

Odlični hrvatski borac doživio je malu krizu rezultata, upisao je drugi poraz u nizu ali svejedno vjeruje da će se ubrzo vratiti pobjedničkim stazama.

 

 

 

Mihaljević se borio za naslov prvaka prema WAKO PRO pravilima. Njegov protivnik ej bio Tony Gregory. Mihaljević je izgubio prekidom u četvrtoj rundi nakon drugog brojanja i serije low kickova zbog čega Mihaljević nije mogao stati na nogu.

 

Gregory je odlično koristio distancu i nije se upuštao u razmjene.

 

Vjerujemo da će Mihaljević vrlo brzo oporaviti i vratiti se pobjedama, poput one prije šest mjeseci kada je porazio Dwighta Harkinsona.

1940
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Igor Mihaljević
Komentari
# 4 Dana 12.04.2012 - 16:46 k1 ... je rekao/la:
Ova WAKO pro je po meni najgora organizacija toga smo svjesni vidimo da neki Strugar iz Crne Gore ima gomilu titula tamo a pustite ga u jedan nastup sa nekim borcem iz SHOWTIME izgubit ce. I ovo je sve stimanje tako je i Zildzic izgubio prije par mjeseci od onog Francuza odjednom nije mogao nastavit mec u 2 rundi 1 pao pa 2 se kliznuo 3x se sam isto kliznuo i kao odustaje a isto tako su medjusobno uzimao titulu sa Strugarom kasnije mu u Zenici dolazi neki anonimus iz Kube za tu titulu da se bori svjetskog prvaka ali kakve organizacije i kojeg nivoua boraca. Boriti se u SHOWTIME i ako bude nekadasnjeg k1 turnira i u sklopu k1wgp to su prave titule i pravi borci isto tako sada Golden Glory se priblizava tom nivou turniru su jaci i atraktivno je sto ima i MMA partija.
 
# 3 Dana 12.04.2012 - 13:36 muaythai ... je rekao/la:
bože sačuvaj nas takvih šampiona. turbo bezveznjak.
 
# 2 Dana 11.04.2012 - 22:56 FELŠONI ... je rekao/la:
Eto vam wako federacije!!! Dečko nemože biti prvak hrvatske,prije mjesec dana izgubio meč od isto domačeg dečka, a bori se za svjetsku titulu.Nije najbolji ni u gradu a bori se za najboljeg u svijetu!Znaor je barem slao najbolje, a ovi sada?!!
 
# 1 Dana 11.04.2012 - 15:36 k-1 ... je rekao/la:
MA NE ZNAM ZAŠTO SE UOPĆE PIŠE O TOM MIHALJEVIĆU. PA ON NA AMATERSKOM PRVENSTVU HRVATSKE NE MOŽE PROĆ JEDNO KOLO.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije