Autor: dh
Datum objave: 20.11.2020
Komentari:


Hunter: Nekoliko puta sam tražio borbu protiv Hrgovića, ali taj meč dosad nisam dobio

Nitko me još nije nazvao, ni Sauerlandi, a ni Eddie Hearn.kažu da sam teška osoba za pregovaranje, ali nitko još sa mnom nije razgovarao u vezi borbe protiv Filipa Hrgovića - rekao je Hunter

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (28) nedavno je pobijedio Rydella i stigao do 12. pobjede u profesionalnoj karijeri. Nakon meča prozvao je nekoliko boraca:

- Idemo ljudi, potpišite ugovor, nije to tako teško. Nestrpljiv sam, dobro se osjećam i želim tešku borbu. Boksači uglavnom pričaju preko Instagrama, a ne žele borbu s El Animalom. Trebaju mi velika imena. Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora, želim ih sve!

Kinez Zhang Zhilei i Amerikanac Michael Hunter brzo su mu odgovorili. 


Hrgović je nakon povratka u Hrvatsku najavio kako će sljedeće godine napraviti veliki iskorak u karijeri.


 Nedavno je Hrgovićev promotor Nisse Sauerland potvrdio riječi Eddieja Hearna kako je 32-godišnji Michael Hunter, inače sedmi teškaš po BoxRec ljestvici, jedan od potencijalnih Filipovih suparnika.


Amerikanac je nedavno raskinuo ugovor s Matchroomom te namjerava neko vrijeme sam brinuti o svojoj karijeri.


- Nitko me još nije nazvao, ni Sauerlandi, a ni Eddie Hearn.kažu da  sam teška osoba za pregovaranje, ali nitko još sa mnom nije razgovarao u vezi borbe protiv Filipa Hrgovića - rekao je Michael Hunter i dodao:

- Hrgović i ja smo se lani dvaput borili na istoj priredbi. Svaki put sam se borio protiv teških protivnika i nakon meča bih ih pitao: 'Zašto mi ne želite dati borbu protiv Filipa Hrgovića?' Oni su mi odgovarali kako je još uvijek zelen te da ga tek pripremaju za taj kalibar borbi. Apsolutno sam spreman boriti se protiv Hrgovića, zapravo sam to zatražio već nekoliko puta. A izgleda da je i on spreman.

Michael Hunter posljednji put se borio lani u prosincu protiv Aleksandra Povetkina, a meč je završio neodlučeno. 


Svoju sljedeću borbi ima 19. prosinca protiv sunarodnjaka Chauncyja Welliwera, 377. teškaš svijeta po BoxRec ljestvici.

268
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Filip Hrgović, Michael Hunter
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije