Autor: mi
Datum objave: 13.04.2017


Hunter: Kovalev ne može stalno piti vodku i očekivati da će pobijediti Warda

Trener Andrea Warda, Virgil Hunter, preporučio je Sergeju Kovalevu da prestane redovno piti vodku ako misli pobijediti Amerikanca u revanšu.

Prošlog studenog u Las Vegasu Ward se našao u nokdaunu u drugoj rundi, ali je na kraju pobijedio dvojbenom jednoglasnom sudačkom odlukom i osvojio WBA, WBO i IBF naslove u poluteškoj kategoriji.


Revanš se održava 17. lipnja također u Las Vegasu.

U više intervjua Ward i njegovi ljudi dotakli su se glasina iz svijeta boksa koje kažu da Kovalev voli popiti. Hunter vjeruje da je Rusovo pretjerano konzumiranje vodke dovelo do umora u drogoj polovici prve borbe.


"Ne možete tijekom cijele godine piti i očekivati da vas to u nekom trenutku neće sustići i kladio bih se da je to jedan od razloga zbog kojih se umara. To nije zato što je bio pretreniran kao što on kaže. Nije ovo i nije ono. Ne možete cijele godine piti vodku i očekivati da ćete se moći boriti s nekim poput Andrea.

Hunter kaže da se ozbiljno pripremaju za revanš i da ga neće podcijeniti.

"Radujem se stvarno dobroj borbi. Definitivno ne podcjenjujemo Sergeja Kovaleva, Ni prije prve borbe nije mi bio problem reći da sam njegov fan. Ja sam i dalje njegov fan. Samo neću biti njegov fan 17. lipnja."


927
Kategorije: Boks
Tagovi: Andre Ward, Sergej Kovalev
Najpopularnije
Najnovije