Autor: mi
Datum objave: 28.11.2018


Hunt: Borilački sportovi su put sirotinji da se izvuče

Mark Hunt (13-13-1-1NC, 8-7-1-1NC UFC) vraća se na borilište ovog vikenda samo 11 tjedana nakon poraza submissionom od Oleksija Oleinika.

44-godišnji Novozelanđanin i želio je što brže odraditi posljednju borbu u ugovoru s UFC-om, te će se na Fight Nightu u Adelaideu boriti s 31-godišnjim Amerikancem Justinom Willisom (7-1, 3-0 UFC).

"Nisam znao puno o njemu. Znam da dolazi iz sjajne dvorane (AKA), ali znate mene. Mogao je biti i King Kong, nije me briga, ja sam tu."

"Samo sam želio odraditi svoj ugovor i to je krajnji cilj. Sretan sam i pomirio sam se sa svime, sve je dobro."

Hunt je i na sudu s UFC-om zbog 'slučaja Lesnar' i planira karijeru završiti na drugom mjestu usprkos mogućoj ponudi UFC-a za nastavak suradnje.

"Iskreno, mislim da to neće ići. Za iduću godinu planiram neke druge stvari. Želim se boriti još pet puta, najmanje, zato jer u meni još gori vatra. Vidjet ćemo što će se dogoditi."

Hunt je razočaran što odlazi bez naslova prvaka. 2014. borio se za privremeni naslov u teškoj kategoriji, ali je poražen od Fabricija Werduma.

"Naravno da mislim da je ostalo još puno toga za napraviti, ali većina tih tipova su varalice. Po tom pitanju se moglo dosta toga učiniti, ali ne odlučujem ja. Nikad nisam dobio priliku. Nakon pobjede protiv Derricka Lewisa dobio sam sedmog, pa devetog, pa 13. s rang ljestvice. Neću dobiti još jednu borbu za naslov i to je tako. Pomirio sam se s tim."


Hunt je 2001. osvojio K-1 Grand Prix, a borilačka zvijezda kaže da će novac odlučiti idućeg poslodavca.

"Naravno da se radi o novcu. Ne želite da vas premlate za ništa. Bili bi glupi kad bi pristali na to. Jebe mi se što će ljudi ili ti idioti reći. 'Ja ovo radim zato što volim'. Kako da ne. Dajte da vas opalim u glavu za džabe. Naravno da se tu radi o novcu. Borilački sportovi su put sirotinji da se izvuče. Nemojte me daviti s takvim glupostima. 'Ja ovo radim zato što volim'. Sranje. Dajte da vas udarim nogom u glavu za ništa. Ma, dajte."


447
Kategorije: MMA
Tagovi: Mark Hunt
Najpopularnije
Najnovije