Autor: mi
Datum objave: 11.07.2017


Huck: Vidjet ćemo koliko je Usyk dobar kad se nađe u ringu sa mnom

World Boxing Super Series objavio je parove četvtrfinala za turnire u lakoteškoj i supersrednjoj kategoriji.

Turniri imaju ukupni fond od 50 milijuna dolara, a iza njih stoje promotori koji uključuju Kallea Sauerlanda i Richarda Schaefera. Nastupaju  petorica aktualnih svjetskih prvaka i ukupno devetorica neporaženih boraca.

Nositelji su mogli sami birati protivnike. Prvi par superjakog  turnira u cruiserweightu u kojem su prvaci sve četiri velike federacije čine IBF-ov prvak Murat Gassiev i obvezni izazivač Krzysztof Wlodarczyk. 

Prvi je mogućnost izbora imao WBO prvak Oleksandr Uysk koji je izabrao bivšeg dugogodišnjeg WBO prvaka Marca Hucka. Olimpijski pobjednik iz Londona izjavio je da se na taj potez odlučio zbog fanova, jer će ovo biti najzanimljivija borba za njih.

32-godišnji Huck u travnju je poražen od Mairisa Briedisa u borbi za WBC-ov pojas, ali 'Kapetan Kuka' želi razuvjeriti one koji smatraju da mu je karijerakrenula silaznom putanjom.

"Ovo je protivnik kojeg sam i želio. Ljudi kažu da je stvarno dobar, olimpijski pobjednik i svjetski prvak, ali vidjet ćemo koliko je dobar kad uđe u ring sa mnom."1142
Kategorije: Boks
Tagovi: Marco Huck, Oleksandr Usyk, World Boxing Super Series
Najpopularnije
Najnovije