Autor: Admin
Datum objave: 04.06.2013
Komentari:
0,00


HRVOJE SEP U ČETVRTFINALIMA EURA

Odličan nastup Sepa

Hrvatski boksački reprezentativac poluteške kategorije, Hrvoje Sep plasirao se u četvrtfinale Europskog boksačkog prvenstva koje se do 9. lipnja održava u Bjelorusiji.

 

Hrvoje je potpuno nadboksao svog suparnika Bugara Radolava Pantaleeva pobjedivši jednoglasno na bodove.

 

 

 

Ivan Njegač (do 64 kg) nije uspio upisati pobjedu u Minsku. U izjednačenom meču bolji od njega bio je Francuz Abdel-Malik Ladjali.

 

Danas će od hrvatskih predstavnika u ring Borna Katalinić (69 kg), Sanjin Pol Vrgoč (75 kg) i Marko Čalić (91 kg).

1756
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Hrvatski boksački savez, Hrvoje Sep
Komentari
# 10 Dana 05.06.2013 - 23:20 edi ... je rekao/la:
koji ste vi jadni anonimni pisci,obične pičke koje se skrivaju iza nikova ,rušite i gradite saveze,dok je bio rat vi ste bili treneri a danas ste pičke koje se skrivate iza tajnih imena,ni onda ni danas ni malo hrabrosti,,,
 
# 9 Dana 05.06.2013 - 22:56 stani ... je rekao/la:
Sve smjeniti pod hitno.,samo se pitam kako HOO šuti,.Kako može borac ići bez svog trenera.?? Pa dobro dragi naši boksači,šta ste to sebi dozvolili ili ste i vi kao i oni..Valjda ne.,a i treneri pa gdje vam je vaš ponos,oborili ste njuške i pustili par muljatora da prave budale od vas ali i od vaših boraca,.Sad imate pravu istinu i pravo trenutno stanje u HBS-u a ono je gore nego ikad,DIGNITE GLAVU i terajte te lopove neka oslobode mjesta poštenim i radnim ljudima.Eto vam pa razmislite.!
 
# 8 Dana 05.06.2013 - 19:34 kojo ... je rekao/la:
naprijed dečki
 
# 7 Dana 05.06.2013 - 10:18 luky ... je rekao/la:
to treba sve promjenit,pa jeste vi normalni vidite šta taj Hlušička radi.Sjetite se Zadra i naj boljeg boksača...molim vas Čalić ispred Hrgovića ????,ali opet je tu kriv Pjetraj kad je već bio stavio Sepa u tešku trebao ga je i ostavit zato što je Sep dokazo da je bolji od Čalića ali on kad je vidio da Miškovića nema u polu teškoj odma je Sepa vratio -81kg sad neka plaća ceh,ništa on nije bolji od ove ekipe koja sad vodi savez.Sve je to ista pašta,zajedno sa Šivolijom koji se prodo ko naj veća k...a kao da nikad nije bio sportaš.Pauletića odma maknuti što prije,ovo što je zlo do sada napravio nije ni početak mislim da je taj tip spreman napraviti puno više zla za ovaj ionako jadan savez.!
 
# 6 Dana 05.06.2013 - 09:20 šampion ... je rekao/la:
Kao što sam jučer i rekao jedino je Sep u situaciji da uzme medalju.Poštovana gospodo to vam sve govori o savezu i radu svih ostalih "stručnjaka" osim Leonarda. Ne znam na koga je Šivolija računao za dvije medalje kada ne ide Hrgović a Vugdeliju su otjerali u profiće da oslobode mjesto Čaliću koji nikada neće biti spreman za veliku scenu a zna se i zašto. Projekt "boks boksačima" je propao jer boksača nema a skoro neće biti niti boksa u Hrvatskoj jer ovi sve rade da ga ne bude.Valjda ga ne mora ni biti jer su oni sami sebi dovoljni. Bitan je predsjednik, direktor, predsjednik sudačke org. izbornik i ostalo jer oni boksaju i donose medalje a boksači i klubovi nisu bitni oni su samo balast o kojem oni moraju bezpotrebno razmišljati.Zato predlažem da na Svjetsko prvenstvo ekipu u sastavu; Pauletić, Tadić 1, Tadić 2 Hlušička,Marović,Matas,Balen, Lakičević,Bošnjak Bono i Čalić stariji.Garantirano će svaki uzeti medalju a bar trojica će biti svjetski prvaci. Sretno Hrvoje
 
# 5 Dana 05.06.2013 - 08:36 DIREKT ... je rekao/la:
dim..., vidim da si dobro shvatio bit stvari, Pijetraj je kriv što ne može biti sa svojim boksačem? Možda nisi znao da su svi osim Sepa već ispali, po tebi je važno da su sudjelovali. Kakve veze ima od kud su boksači, riječ je o diletantskom vođenju BS, ovo su samo posljedice. Sep će uzeti medalju, misliš slučajno, okanimo se takvog pristupa, što prije to bolje. ,,a gdje su ostali boksači"? Na to pitanje može odgovoriti samo enigmatičar Pauletić.
 
# 4 Dana 04.06.2013 - 23:08 dim ... je rekao/la:
Da vam nema Pule nebi imali ni prestavnike niti na europskom a nećete imati niti na svjetskom ako puljani ne budu išli.Hrvoju sretno a Pjetraj je sam kriv..Ko kome može zabraniti da ne ide,nije Pauletić njegov tata:) !,a gdje su ostali boksači št nam se savez tako suzio.?
 
# 3 Dana 04.06.2013 - 17:15 promotor ... je rekao/la:
Novikau,visok 195 cm.jedinstvena prilika domacinu da uzme medalju,ali nema veze Hrvoje skrati ga za glavu i festamo.(PS.Pauleticu ako nisi znao Hrvoje je pola dalmos iz okolice Sinja,ali dalmos koji ima muda za razliku od tebe).
 
# 2 Dana 04.06.2013 - 14:32 DIREKT ... je rekao/la:
Pauletić=Savez, je učinio sve da Sep ,,uspije". Izričito je zabranio njegovom treneru Leonardu da putuje u Minsk, čak ni o svom trošku nije mogao pratiti boksača koji je jedini naš kandidat za najveće odličje. Naravno, projekt ,,Boks boksačima" ide dalje, do kraja, a kraj je blizu. Ulizice, poltroni i guzičari, koji ste okružili ,,Velikog vođu Pauletića", imate li srama? Hrvoje sretno!
 
# 1 Dana 04.06.2013 - 11:52 šampion ... je rekao/la:
Jedini naš boksač koji će najvjerovatnije na ovom EP uzeti medalju, jedino ako sudačka kuhinja ne odradi za Novikau Siarhei, domaćeg Bjeloruskog boksača koji nije trebao proći ni Ukrajinca u eliminacijama. Bravo Hrvoje samo naprijed.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije