Autor: Admin
Datum objave: 25.03.2013
Komentari:
0,00


HRVOJE SEP SUDJELOVAO U PORAZU ASTANE

Argentinci iznenadili

Iako smo očekivali pobjedu Astane Arlansa, čini se da to nije bio slučaj ovog vikenda, poražen i Hrvoje Sep...

 

Jedan od najboljih hrvatskih poluteškaša, Hrvoje Sep je proteklog vikenda sudjelovao u četvrfinalnom meču Astane Arlansa protiv Argentin Condorsa. Astani je ostao gorak okus u ustima nakon što ih je Argentina porazila u prvom meču četvrfinala Svjetske boksačke lige.

 

U prvoj borbi Alberto Ezequiel Melian je porazio Elika Abdraimova ali je u drugoj borbi Samet Bashenov pobjedio 19-godišnjeg Ronanan Nahuela koji je u zadnji tren zamijenio ozlijeđenog Juana Javiera Carrasca.

 

U trećoj borbi ponovno domaćini stječu prednost u nevjerojatnom porazu dvostrukog individualnog prvaka Sergiyja Derevyanchenka.

Hrvoje Sep je bio četvrta borba večeri. U poluteškoj kategoriji susreo se s opasnim Yamilom Peraltom koji se smatra jednim od najboljih poluteškaša današnjice u Svjetskoj boksačkoj ligi. Sep je odlično radio, nije se predao do zadnje sekunde, ali pobjeda je otišla na stranu 15 cm višeg Argentinca Peralte.

 

U zadnjoj borbi večeri Mihai Nistor je upisao pobjedu nad Oscarom Ricardom Perezom ali nedovoljno da bi preokrenuo rezultat.

 

Astana je tako poražena s 3:2 u gostovanju kod Argentin Condorsa.

1667
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije