Autor: Admin
Datum objave: 08.02.2013
Komentari:
0,00


HRVOJE SEP SLAVIO NAD KAMAROM

Hrgović poražen

Sinoć je u Londonu održan meč British Lionheartsa i kazahstanskog Astana Arlansa, nastupila su i dvojica hrvatskih boksača...

 

Uz podršku Davora Šukera na londonsko borilište izašla su dvojica najboljih hrvatskih boksača Filip Hrgović i Hrvoje Sep. U dvoboju Svjetske boksačke serije (WSB) između domaćih British Lionheartsa i njihovih Astana Arlansa Hrvoje je uvjerljivo bodovno pobijedio, a Filip na isti način izgubio.

 

Hrvoje Sep (11-4) pobijedio je nakon pet izvanrednih rundi Babacara Kamaru, tamnoputog švedskog poluteškaša, koji je inače gotovo 10 kilograma teži od slavonskog boksačkog majstora.

 

 

„Ne mogu reći da sam teško došao do pobjede, bilo je sigurno i težih mečeva u WSB-u, ali sigurno je da sam trebao boksati bolje. Moram bolje raditi nogama", rekao je Sep nakon 11. pobjede u WSB-u.

 

U posljednjem meču dana teškaš Filip Hrgović borio se protiv britanskog prvaka Josepha Joycea. Bio je to ujedno okršaj dvojice dosad najboljih teškaša ove sezone u WSB-u, koji je na kraju pripao predstavniku British Lionheartsa podijeljenom sudačkom odlukom (49-46, 48-47 i 46-49).

 

"Nisam psihološki bio na razini potrebnoj za pobjedu, a osim toga Joyce me iznenadio visokim tempom. Ispričavam se svojim navijačima", kratko je na putu prema svlačionici u pratnji trenera Leonarda Pijetraja rekao Hrgović (14-3).

2175
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Filip Hrgović, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije