Autor: Admin
Datum objave: 30.10.2012
Komentari:
0,00


HRVOJE SEP POTPISAO ZA ASTANA ARLANS

Pridružio se Filipu Hrgoviću

Nedugo nakon što je Filip Hrgović nastavio svoju karijeru u Astana Arlansu u Kazakshstanu, pridružio mu se i naš drugi boksač Hrvoje Sep.

 

Treća sezona WSB-a samo što nije počela a Astana Arlans je dobila još jednog vrijednog boksača. Radi se o našem boksaču, Hrvoju Sepu koji je prve dvije sezone odradio u Paris Unitedu.

 

„Sretan sam što se ponovno natječem u Svjetskoj boksačkoj ligi, odlično je to natjecanje i ovdje sam da pobijedim. Astana Arlans je fantastičan tim sa talentiranim boksačima i odličnim trenerom.“ –rekao je Sep.

 

Sep je primio nekoliko ponuda za nastavak karijere u WSB-u, ali nakon što je primio ponudu od Astane, nije se puno mislio, kaže da je to bila laka odluka za njega. U Kazakhstan je došao upisivati pobjede. Izjavio je da se poboljšao u zadnjih dvije godine i da ćemo ga vidjeti u drugačijem svjetlu.

 

„S Filipom Hrgovićem sam prijatelj šest godina. Znamo se vrlo dobro, stoga je imati njega u timu odlično. Treniramo sa istim trenerom i Filip je osvojio individualno prvenstvo, bio sam oduševljen.“ – kaže Sep.

 

Za ovu sezonu se pripremao i trenirao dva puta dnevno, ukupno četiri sata. Njegov trener, Leonard Pijetraj drži odličan tempo i svakog dana nauči nešto novo, od tehnike, taktike pa do sparinga i trčanja.

 

Za Hrvoja Sepa je jedno sigurno, da nikada neće odustati.

1840
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, WSB, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije