Autor: mi
Datum objave: 21.10.2017


Hrvoje Sep pobijedio čvrstog Gruzijca

Hrvoje Sep na FFC-u u Linzu boksao je svoj treći profesionalni meč.

Hrvatski poluteškaš jednoglasnom odlukom - 58:55 porazio je prethodno neporaženog, čvrstog Gruzijca Levana Lukhutashvilija (4-1, 4 KO).


Obojica na startu dolaze na sredinu ringa i počinju izmjenjivati udarce. Sep pogađa odličnim lijevim aperkatom u jetru, pa pogađa kombinacijom desnog direkta u tijelo i lijevog krošea u glavu. Dobro je eskivirao snažne udarce Gruzijca, a u situaciji pola minute prije kraja runde kada je protivnik bacio desni kroše Sep se okliznuo i sudac je greškom dosudio nokdaun.

Sep u drugoj cijelo vrijeme pritišće Lukhutashvilija i pogađa u glavu i tijelo. Gruzijac povremeno upućuje udarce, ali svaki put punom snagom. Hrvatski borac rundu završava odličnim desnim overhandom.

Gruzijac radi pritisak u prvih 45 sekundi treće runde i pogađa krošeom. Sep ga okreće i pogađa još jednim overhandom. Zatim plasira još jednu dobru kombinaciju desnog direkta u tijelo i lijevog krošea u glavu. Gruzijac u završnim sekundama pogađa lijevim krošeom.


Sep je počeo lomiti protivnika u četvrtoj rundi. Gruzijac više nije mogao pratiti tempo i nositi se s brojem udaraca koje baca Sep.

U petoj Leonardov boksač se uvukao u otvorenu izmjenu na sredini ringa iz koje je izašao kao pobjednik i prisilio protivnika na povlačenje nastavljajući ga kažnjavati i eskivirati kontranapade. Lukhutashvili je pred kraj runde bio vidno iscrpljen i nije mogao držati ruke podignutima.


Gruzijac veći dio posljednje runde klinča i pokušava ukrasti vrijeme, ali ima povremene eksplozije, no i u ovom dijelu borbe hrvatski boksač jasno je bio bolji.


1986
Kategorije: Boks
Tagovi: Hrvoje Sep
Najpopularnije
Najnovije