Autor: Admin
Datum objave: 20.03.2013
Komentari:
0,00


HRVOJE SEP NASTUPA U NOKAUT FAZI

Astana protiv Condorsa

Ponajbolji hrvatski poluteškaš Hrvoje Sep u utorak je krenuo put argentinske prijestolnice Buenos Airesa, gdje ga u nedjelju (24. ožujka) čeka sljedeći nastup u Svjetskoj boksačkoj seriji (WSB).

 

Naime, u prvom četvrtfinalnom susretu WSB-a snage će odmjeriti petorica boksača kazahstanskih Astana Arlansa i domaćih Argentina Condorsa.

 

Sep će se u Buenos Airesu boriti protiv također neporaženog argentinskog poluteškaša Yamila Peralte, brončanog s Panameričkih igara i četvrtfinalista lanjskih Olimpijskih igara u Londonu. Peralta je sa pet pobjeda ujedno i vodeći u pojedinačnom redoslijedu poluteškaša u WSB-u, dok je Sep sa tri pobjede na četvrtom mjestu.

 

 

„Bit će ovo važan meč i za Peraltu i za mene. Radi se o odličnom boksaču, dosta temperamentnom i emotivnom, koji mi ipak ne djeluje kao svjetska klasa. Želim reći da sigurno nije nepobjediv. Što Peralta bude bolji suparnik, to ću ja biti uporniji. A što dalje putujem na meč, to mi je pobjeda draža“- izjavio je Hrvoje Sep nakon posljednjeg treninga s Leonardom Pijetrajem, koji je također krenuo u Buenos Aires.

 

Drugi predstavnik BK Leonardo u redovima Astana Arlansa, teškaš Filip Hrgović, neće nastupiti u prvom četvrtfinalnom meču i ostaje trenirati u Zagrebu.

 

Dvoboj Argentina Condorsa i Astana Arlansa počinje u ponedjeljak u dva sata iza ponoći po hrvatskom vremenu uz izravni prijenos na  youtube kanalu WSB-a.

1598
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Hrvoje Sep
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije