Autor: Slavko Preradović
Datum objave: 02.12.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


HRVATSKI JUDO SAVEZ NAJBOLJI ORGANIZATOR U EUROPI

60th EJU Ordinary Congress

Odlična organizacija Europskog judo prvenstva za mlađe seniore do 23 godine u Zagrebu dobila je i svoju potvrdu!

Hrvatski judo savez (HJS) je još jednom potvrdio ozbiljnost u organizaciji jakih međunarodnih natjecanja. Nakon Europskog prvenstva za juniore, te EJU „A“ turnira za kadete (svake godine u ožujku), od 21.-23.11.2008.g., uz potporu ZJS-a i Grada Zagreba, u zagrebačkom Domu športova održano je EP za mlađe seniore do 23.g. Prema riječima predsjednika Europske judo unije (EJU), Rusa Sergeya Soloveychika i sportskog direktora EJU-a, Rumunja Daniela Lascaua, Hrvati su položili kolokvij za eventualnu organizaciju seniorskog prvenstva Starog kontinenta.

Tijekom 60-tog kongresa Europske judo unije koji se 29. studenog 2008.g. održao u Ateni, Grčka, HJS primio je zlatnu medalju Europske judo unije kao najbolji organizator europskih prvenstava u 2008. godini. Ova prestižna nagrada dodijeljena je u konkurenciji od 7 europskih prvenstava održanih u ovoj godini. U ime HJS-a nagradu je od predsjednika EJU-a g. Soloveychika primio dopredsjednik HJS-a g. Dean Bogić.


HJS, najbolji organizator Europskog prvenstva za 2008.g.

Kao potvrdu iznimnih organizacijskih sposobnosti HJS-a odlukom Upravnog odbora EJU dobio i organizaciju Europskog prvenstva za veterane koje će se održati 2010. godine u Dubrovniku.


Hrvoje Lindi (drugi sa desne strane), izabran za člana EJU Sportske komisije.

Isto tako tijekom Kongresa g. Hrvoje Lindi, Direktor EP U-23 2008. u Zagrebu i član Upravnog odbora HJS-a, imenovan je od strane Upravnog odbora EJU članom EJU Sportske komisije zadužen za nadzor EJU kadetskih, juniorskih i seniorskih natjecanja.
2377
Kategorije: Judo
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije