Autor: Boris
Datum objave: 20.10.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


HRVAČKA LIGA

IV Krug I hrvatske hrvačke lige

U Vrbovcu je održan IV krug I hrvatske hrvačke lige za seniore, uz sudjelovanje 73 hrvača iz 10 klubova. Kao što je poznato, u finale Play-offa, tj u borbu za naslov ekipnog prvaka države u hrvanju za seniore ulaze dvije prvoplasirane ekipe sa 4 kvalifikacijska turnira.

Na IV turniru u Vrbovcu najuspješniji su bili hrvači Gavrilovića iz Petrinje sa 31 bodom, ispred ekipe Vindija iz Varaždina koja je sa 30,5 bodova, tj. sa samo pola boda zaostatka bila druga, dok su trećeplasirani bili hrvači Like iz Zagreba sa 29,5 bodova.

U vrlo neizvjesnoj završnici ovogodišnjeg natjecanja nakon 4 turnira sveukupni rezultati su slijedeći; 1. mjesto zauzeli su hrvači Gavrilovića sa ukupno 127,5 bodova, dok su drugoplasirani bili hrvači Vindije sa osvojenih 125 bodova. Te dvije ekipe borit će se u međusobnom meču za naslov ekipnog prvaka Hrvatske za 2008. godinu.

Trećeplasirani su bili hrvači Like sa ukupno osvojenih 120,5 bodova, kojima je na kraju samo 5 bodova nedostajalo do mjesta koje vodi u finale play offa, dok su na četvrtom mjestu završili hrvači Koprivnice iz Podravke sa osvojenih 55,5 bodova sa 4 turnira.
1256
Kategorije: Hrvanje
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije