Autor: dh
Datum objave: 13.11.2020
Komentari:


Hrgovićev promotor: Borba s Hunterom bila bi sjajna, no i za njega je Filip prejak

Tako je potvrdio nedavne riječi Eddieja Hearna koji je 32-godišnjeg američkog teška označio kao jednog od potencijalnih Filipovih suparnika

Hrgovićev promotor Nisse Sauerland istaknuo je kako najbolji hrvatski boksač nema ništa protiv borbe protiv Michaela Huntera. 


Tako je potvrdio nedavne riječi Eddieja Hearna koji je 32-godišnjeg američkog teška označio kao jednog od potencijalnih Filipovih suparnika.


Sauerland je izjavio da su planirali dvoboj Hrgovića i Huntera prošlog prosinca u Saudijskoj Arabiji kao uvodnu borbu uoči okršaja između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue, ali se Amerikanac odlučio za Alexandera Povetkina. Njihov je meč završio neodlučeno.


Po IBF-ovoj ljestvici 28-godišnji Filip Hrgović je na šestom, a Hrgović je rangiran na 6. mjestu IBF-ove ljestvice, a Michael Hunter na četvrtom mjestu.

- Borba s Hunterom bi bila sjajna. Zapravo, jednom smo je već prihvatili, trebala je biti u Saudijskoj Arabiji, ali se Hunter borio s Povetkinom što je totalno razumljivo - rekao je Nisse Sauerland i dodao:

- Dajte Huntera, on je dobar protivnik. Cijenim ga kao borca jer prihvaća sve izazove i to bi bila sjajna borba. Mislim da bi Filip bio prejak za njega, ali fanovi to žele vidjeti. To ima smisla i to je dobra borba za tešku kategoriju.

Sauerland želi da ta borba bude za obveznog IBF-ova izazivača.

- Nama je važno da se bore za nešto, mislim da je to bitno i Michaelu Hunteru. Nakon Filipove pobjede protiv Bookera ne vidim zašto to ne bi bila borba za obveznog izazivača. Mi smo spremni - zaključio je Nisse Sauerland.

943
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Filip Hrgović
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije