Autor: mi
Datum objave: 06.07.2018


Hrgović počinje trenirati s Pedrom Diazom

Nakon posljednje pobjede ostvarene u lipnju u Munchenu, Filip Hrgović (5-0, 4 KO) najavio je da će se za sljedeću borbu pripremati u Miamiju gdje je slavni trener Pedro Diaz.

26-godišnji teškaš 8. rujna u zagrebačkoj Areni imat će prvu profesionalnu borbu pred domaćom publikom, a u kutu će mu stajati nekdašni trener kubanske reprezentacije.

Diaz je trenirao ili još uvijek trenira boksače poput Miguela Cotta, Guillerma Rigondeauxa i Tyronea Sponga.


Kao trener kubanske amaterske reprezentacije svojoj zemlji donio je 20 zlatnih, 6 srebrnih i 3 brončane medalje s Olimpijskih igara.


"Pedro Diaz je vrlo uspješan i iskusan trener. Radujem se suradnji s njim dok nastavljam svoj razvoj među profesionalcima. Moj cilj je postati svjetski prvak i vjerujem da je Pedro pravi čovjek da mi pomogne pri tome" izjavio je Hrgović.


"8. rujna izaći ću pred svoje fanove u Areni Zagreb. Za tu borbu moram biti u najboljoj mogućoj formi kako bih hrvatskom narodu donio veliku pobjedu. Vrlo ozbiljno shvaćam pripreme. Mjesec dana u Miamiju će mi pomoći da dostignem optimalnu formu prije nego se vratim u Zagreb završiti pripreme."

Nakon razlaza s Leonardom Pijetrajem, Hrgovića je trenirao Yousef Hasan, koji je također napustio Pijetrajev klub Leonardo.

"Želio bih zahvaliti Yousefu zato što je bio uz mene od počeka moje profesionalne karijere. Zajedno smo odlučili da je nužno da mi u kutu bude netko iskusniji. Yousef će ostati sa mnom kao pomoćni trener i ostat će kao i uvijek do sada vrijedan član mog tima."

939
Kategorije: Boks
Tagovi: Filip Hrgović
Najpopularnije
Najnovije