Autor: mi
Datum objave: 08.09.2018


Hrgović nokautirao Mansoura

Filip 'El Animal' Hrgović (6-0, 5 KO) u svojoj šestoj profesionalnoj borbi osvojio je prvi pojas.

U također prvoj profesionalnoj borbi pred domaćom publikom u trećoj je rundi nokautirao 46-godišnjeg Amerikanca Amira Manosura (23-3-1, 16 KO) i osvojio upražnjeni WBC-ov internacionalni pojas.


13 centimetara viši Hrgović odmah je uzeo sredinu ringa i pogodio odličnim zadnjim direktom sredinom prve runde. Mansour je pokušao napadima na tijelo, ali nije uspijevao skratiti distancu, a Hrgović je do kraja još pogodio prednjim i zadnjim direktom.


Hrvatski teškaš u drugoj je rundi pogodio nizom ozbiljnih udaraca, dok je 46-godišnji 'Hardcore' u jednoj situaciji vrlo dobro kontrirao desnim krošeom. Mansour se dva puta požalio na Hrgovićeve udarce za koje je tvrdio da su odsjedali u potiljak.


Hrgović u trećoj počinje pogađati u serijama, a nakon krošea sredinom runde Mansour se spustio na koljeno i uzeo brojanje do 8. Nakon što se ustao ušao je u tučnjavu s Hrgovićem i cijelo vrijeme plesao po rubu nokauta. U posljednjim sekundama ponovno se našao na podu i nije odgovorio na brojanje.


Mansouru je ovo prvi poraz nokautom u karijeri. Protiv Dominica Breazealea 2016. odustao je na stolici, a Steve Cunningham 2014. porazio ga je sudačkom odlukom.


1834
Kategorije: Boks
Tagovi: Filip Hrgović
Najpopularnije
Najnovije