Autor: mi
Datum objave: 10.07.2019


Hrgović: Meksikanci su boksački fanatici. Siguran sam da će cijeniti moj stil

Filip Hrgović (8-0, 6 KO) 24. kolovoza u meksičkom Hermosillu drugi put brani WBC-ov internacionalni naslov protiv Marija Heredije (16-6-1, 13 KO).

27-godišnji neporaženi teškaš  u svibnju je u američkom debiju u prvoj rundi nokautirao Gregoryja Corbina.


"Meksiko nije novo mjesto za mene. U amaterskoj karijeri sam se već dva puta do sada borio u Meksiku u World Series of Boxing 2013. i 2014. Pobijedio sam u obje borbe tako da se radujem povratku" izjavio je Hrgović.


"Bio sam vrlo zadovoljan ishodom svoje prve borbe za DAZN na priredbi u Americi. Zapravo, nije moglo proći bolje. Predstavio sam se na poseban način."

"Gregory Corbin je čvrst borac i nitko nije očekivao nokaut u prvoj rundi. Pokazao sam američkoj publici što može očekivati u mojim idućim borbama. Bio sam u ringu samo 60 skeundi. Vidjet ćemo koliko ću vremena provesti u ringu ovaj put. Ne želim nikoga podcjenjivati."

"Nakon posljednje borbe imao sam tri tjedna odmora. To mi je dobro došlo da se odmorim i napunim baterije. S pripremama sam počeo već u Zagrebu, a nastavit ću u Miamiju. U Zagrebu naporno treniram s Yousefom Hassanom i Igorom Čordašom, dok me u Miamiju čeka Pedro Diaz sa završnom taktikom."

"Uzbuđen sam što ću se boriti pred meksičkim fanovima. Znam da su veliki boksački fanatici i siguran sam da će cijeniti moj stil. Ne sumnjam u to."Foto: Ed Mulholland
329
Kategorije: Boks
Tagovi: Filip Hrgović
Najpopularnije
Najnovije