Autor: mi
Datum objave: 03.10.2019


Holyfield se vraća u ring u ekshibiciji u Japanu

Evander Holyfield krenut će stopama Floyda Mayweathera i odradit će ekshibicijski meč u Japanu.

Amerikanac, koji će za nešto više od dva tjedna prolaviti 57. rođendan, izjavio je za TMZ da će iduće godine u Zemlji izlazećeg sunca boksati ekshibicijski meč za humanitarne svrhe.

 

Još nije objavljeno tko će mu biti protivnik, a 'Real Deal' je izjavio da je tijekom godina ostao u formi i da i dalje posjeduje snagu udarca kojom može nokautirati suparnike.


"Velika je stvar dati ljudima u Japanu priliku da vide jedinog četverostrukog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Tu ima nešto za njih i nešto za mene" izjavio je Holyfield.


Holyfield je posljednju borbu odradio 2011. kada je tehničkim noakutom u Kopenhagenu pobijedio Danca Briana Nielsena. Prije nego je postao svjetski prvak u teškoj kategoriji bio je i neosporni prvak svijeta u cruiserweightu. Karijeru je završio s omjerom 44-10-2-1NC, 29 KO.

Njegov sin, 21-godišnji Evan Holyfield imat će profesionalni debi u uvodnom dijelu priredbe Canelo vs. Sergej Kovalev 2. studenog u Las Vegasu. U meču polusrednje kategorije sastaje se s Nickom Winsteadom (0-1).


857
Kategorije: Boks
Tagovi: Evander Holyfield
Najpopularnije
Najnovije