Autor: mi
Datum objave: 11.07.2019


Holyfield: Ako se Joshua ne navikne na pritisak isto će mu se dogoditi i u drugoj borbi s Ruizom

Većina onih koji su predviđali pobjedu Anthonyja Joshue protiv Andyja Ruiza u prvom meču sada su promijenili mišljenje

Nakon što je Meksikanac u lipnju iznenadio Britanca i pobjedom tehničkim nokautom u sedmoj rundi postao novi svjetski prvak u teškoj kategoriji, puno vrhunskih boksača i trenera savjetuje Joshui da ne ide odmah na revanš s njim


Među njima je i četverostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji Evander Holyfield, koji je donedavno proglašavao Joshuu za najboljeg boksača u teškoj kategoriji.


“Teška kategorija raste. Borba između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue pokazala je da kada netko vjeruje u sebe može ostvariti svoje ciljeve.”


Holyfield smatra da AJ nije očekivao da će Meksikanac stvarati takav pritisak.

“U revanšu će sve ovisiti o Joshui. Ako se ne navikne na pritisak isto će se ponoviti i u drugoj borbi. Ruiz mora voditi istu borbu, ostati na njemu cijelo vrijeme. Joshua u prvom ogledu nije bio u najboljoj kondiciji i mora se pripremiti za takav pritisak.”


“Povjerenje dolazi iz glave. Svi znamo da je Joshua dobar borac, jak, ali ovo je ono što se događa kada nekoga pritisnete. Pritisak proždire one koji se nisu spremni nositi s njim.”

Što se tiče ishoda druge borbe Holyfield vjeruje da će se Ruiz vratiti kući sa svoja četiri pojasa.

“Očekujem isti ishod zato jer će se Ruiz boriti na isti način. On ne poznaje strah, on riskira, a ti koji riskiraju imaju više šanse za pobjedu i osvajanje naslova svjetskog prvaka.”

1482
Kategorije: Boks
Tagovi: Evander Holyfield, Anthony Joshua, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije