Autor: mi
Datum objave: 07.03.2018


Hearn Wilderu: Ne brini, borba s Joshuom je neizbježna

Eddie Hearn izjavio je da Anthony Joshua vrlo željno iščekuje obračun s Deontayom Wilderom.

Promotor WBA, IBF i IBO prvaka u teškoj kategoriji shvaća da je njihova borba najzanimljivija u svijetu boksa u ovom trenutku.

"To je najveća borba u svijetu boksa. AJ ima najveći ispit karijere protiv Josepha Parkera, ali ako pobijedi želi se boriti s Wilderom. Misli da ga može pobijediti i Wilder se može pobijediti, ali je uz to i jako opasan."

"I Wildera i Joshuu je vrlo uzbudljivo gledati, obojica udaraju vrlo snažno i obojica su pokazali ranjivost. Morate dati fanovima ono što žele inače će s vremenom izgubiti zanimanje. Mislim da će do borbe doći ove godine. Mislim da ništa ne zadržava AJ-a" izjavio je Hearn za BBC 5.

"Borba s Ortizom bila je sjajna . Izuzev pete, jedva da je osvojio rundu i izgledao je gotov u sedmoj. Bio je to sjajan završetak i velika večer za njega."

"Borba s Joshuom je neizbježna, ali AJ prvo mora pobijediti 31. ožujka i samo je na to fokusiran. Mislim da će borba s Josephom Parkerom biti isto teška kao ona s Wilderom, tako da bi bilo glupo potcijeniti ga."


Wilder vjeruje da će ga Joshua i ako pobijedi WBO prvaka izbjegavati.

Hearn kaže da nije tako. I dok ne može tvrditi da će WBC-ov prvak biti sljedeći Joshuin protivnik još jednom uvjerava da je ta borba neizbježna.

"Ne morate se brinuti želi li AJ ovakve borbe, njegov rezime dovoljno govori. Ovo je njegva druga borba za ujedinjenje naslova u tek 21. meču. Ostali pričaju o mečevima za ujedinjenje i 'jednom prvaku', ali što čine po tom pitanju? Radujemo se što ćemo ugostiti Deontaya Wildera 31. ožujka u Cardiffu u jednoj vrlo posebnoj večeri."Foto: Boxing News

557
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije