Autor: mi
Datum objave: 10.11.2018


Hearn: Wilder i Fury su prodali samo 8 000 ulaznica, ne izgleda dobro

Promotor Anthonyja Joshue kaže da o uspjehu borbe Wilder-Fury ovisi nova ponuda WBC-ovom prvaku.

Pregovori za borbu između WBA, WBO, IBF i IBO prvaka Anthonyja Joshue i WBC prvaka Deontaya Wildera prekinuti su, a Joshua je odbio ponuđenih 50 milijuna dolara za meč u Americi.

Wilder sada zahtijeva minimalno podjelu zarade pola-pola, a Eddie Hearn kaže da će to ovisiti o financijskom uspjehu njegove borbe s Tysonom Furyjem 1. prosinca u Staples Centeru u Los Angelesu.


Skeptici kažu da Hearn govori ono što mora kako bi opravdao revanš između Joshue i Dilliana Whytea u travnju ako Whyte pobijedi u revanšu s Dereckom Chisorom 22. prosinca.

"Prodali su samo 8 000 ulaznica u dvorani s 19 000 mjesta. Još nisu ni otvorili gornji dio. To pokazuje kolike su zvijezde. Vidjet ćemo kako će proći na pay-per-viewu. Ako su velike zvijezde prodat će milijun komada" rekao je Hearn za Boxing Scene.

"Kao što sam rekao i prije, ako prodaju milijun PPV-a i pokažu nam da mogu privući publiku, onda to moramo prihvatiti i reći: Pošteno. Vi donosite puno toga za stol. Ali, u ovom trrenutku sve što vidim su prazna sjedala u Staples areni. A to ne izgleda dobro tri tjedna prije borbe koja bi trebala biti najveća u teškoj kategoriji."


Njegov boksač Anthony Joshua za svaku od psoljednje četiri borbe privukao je više od 75 000 gledatelja na stadione Wembley i Principality.

No, u Britaniji su ulaznice puno jeftinije nego u SAD-u. Cijene karata za borbu Wilder-Fury kreću se od 77 do 1553 dolara.

591
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder, Eddie Hearn
Najpopularnije
Najnovije