Autor: mi
Datum objave: 04.10.2018


Hearn poslao Wilderu poboljšanu ponudu za borbu s Joshuom

Eddie Hearn posjetio je WBC-ovu konvenciju u Kijevu kako bi govorio u interesu svojih boksača.

Njegov boksač Dillian Whyte drugi je u redu iza Dominica Breazealea za borbu s pobjednikom meča Wilder-Fury.

Naravno, postoji mogućnost da će Wilder i Fury imati i revanš što znači da će Whyte još duže čekati priliku, te da bi revanš blokirao mogućnost borbe za ujedinjenje naslova s Anthonyjem Joshuom.

“Mislim da Dillian treba izazvati Joshuu. Iznijeli smo svoj slučaj pred WBC-om, ali oni su odlučili da je Breazeale obvezni izazivač. Ali kad će on to biti obvezni izazivač? Ako dođe do revanša između Wildera i Furyja oni će ga dozvoliti. Ja mislim da ako Wilder pobijedi neće biti revanša, ali ako Fury pobijedi bit će revanša.”

Hearn je rekao da je ponovno uspostavio kontakt s Wilderovim timom i da pokušava pokrenuti pregovore za borbu s Joshuom.

“Jučer smo poslali novu, poboljšanu ponudu za 13. travnja. Ovog puta podjela zarade je u postotcima, ali vidjet ćemo. “

“Zatražili smo sastanak početkom listopada  zato jer je moj tata (Barry Hearn) bio u New Yorku, ali Shelly Finkel je rekao ne. To je vrlo frustrirajuće jer dio javnosti govori da mi izbjegavamo Wildera. Zovemo ih da ugovorimo sastanak, a Shelly odgovara da mi ne želimo borbu.”

“Zašto sam tražio sastanak u New Yorku? Ne radim ovo iz šale. Rekao je da iznesem ponudu i da onda možemo održati sastanak. Učinio sam to i nadam se da se sada možemo sastati.”


Nakon Ukrajine Hearn se zaputio u Chicago gdje ovog vikenda održava priredbu.


Pratio je press konferencije Wildera i Furyja.

“Mislim da je ovo u New Yorku bilo bolno za gledati. Tamo nije bilo nikoga, a uz to oni se u backstageu šale i smiju i onda rade sve to. Ali, bez obzira na uvod to je zaista dobra borba koja će nam reći tko je drugi najbolji teškaš na svijetu.”

694
Kategorije: Boks
Tagovi: Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije