Autor: dh
Datum objave: 11.11.2020
Komentari:


Hearn našao protivnika Filipu: Bila bi to vrlo teška borba za Hrgovića

Mislim da ima mnogo onih koji bi željeli vidjeti meč između Hrgovića i Huntera - rekao je slavni promotor

Filip Hrgović (28) je u posljednjoj borbi nadjačao Rydella Bookera i stigao do 12. pobjede u profesionalnoj karijeri. 


Nakon trijumfa prozvao je nekoliko boksača s kojima bi rado ušao u ring. Spomenuo je sedmog teškaša svijeta Michaela Huntera i odmah mu je stigao odgovor.

'DAZN je izrezao trenutak kada me prozvao. Znaju da ako tri puta izgovori moje ime da će se pojaviti babaroga', napisao je Michael Hunter na Twitteru.

I upravo je 32-godišnji američki boksač u užem izboru potencijalnih Hrgovićevih suparnika,a to je potvrdio i promotor Eddie Hearn.


- Hrgović nije imao mnogo borbi, ali je jako, jako dobar. Znam da je sparing nešto različito od meča, ali kada je sparirao s Davidom Hayeom, tada je Haye rekao kako se taj dečko stvarno zna boriti. Znamo što se dogodilo u sparingu Hrgovića i Duboisa, on je opasan - rekao je Eddie Hearn i dodao:


- Treba se boriti protiv Michaela Huntera. Razgovarao sam s Kalliom Sauerlandom, našim promotorskim partnerom oko Hrgovića, to bi bila sjajna borba. Siguran sam da Hunteru ne možemo platiti kao što smo platili dok je boksao pod Matchroomom, ali sam uvjeren da se tu vrti dobar novac. Nitko se ne želi boriti s Hrgovićem jer je preopasan, stoga Hrgović – Hunter, idemo!

Šef Matchroom Boxinga nije ponudio novi ugovor Hunteru nakon što je prošlog prosinca meč s Alexanderom Povetkinom završio neodlučeno. 

- Huntera sam uvijek smatrao sjajnim borcem, velike osobnosti koji dobro izgleda. Mnogi ga izbjegavaju, a na žalost nije si stvorio reputaciju kakvu je trebao. Od nas je dobio velik novac i volio bih ponovno raditi s njim - kazao je Eddie Hearn i podvukao:

- Ne mogu dovoljno nahvaliti Huntera, s njim nikada nisam imao problema. Bila bi to vrlo teška borba za Hrgovića. Mislim da ima mnogo onih koji bi željeli vidjeti meč između Hrgovića i Huntera.

6239
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Filip Hrgović, Michael Hunter
Komentari
# 1 Dana 11.11.2020 - 21:58 Barbarossa ... je rekao/la:
Sumnjam da ce doci do tog meca. Hunter je trenutno u boljoj poziciji u lovu na mec za naslov prvaka nego Hrga. Osim toga, jedan drugom bi bili rizicna suparnici jer bi eventualni poraz u ovoj fazi bio previse stetan za obojicu, pogotovo Hunteru kojem se sad ipak traze pogodniji suparnici. Hrga moze racunati na eventualno borce od 40 do 100 mjesta. Sve izndad toga bit ce za njega cudo.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije