Autor: mi
Datum objave: 04.12.2018


Hearn: Način na koji je završila Wilderova borba ide nama u korist tijekom pregovora

Eddie Haern otputovat će u Los Angeles kako bi dogovorio borbu s Deontayom Wilderom.

Promotor Anthonyja Joshue nada se dogovoriti meč za 13. travnja na Wembleyu, iako Amerikanac razmatra i revanš s Tysonom Furyjem.

I Wilder i Fury nakon borbe pred gotovo 18 000 fanova u LA-u imaju pred sobom kao opciju revanš i nijedan ne ovisi o Hearnovoj ponudi.

No, unatoč tome Hearn vjeruje da je u boljoj pregovaračkoj poziciji zato jer većina promatrača smatra da je Wilder trebao izgubiti od Furyja.

"Prvo trebamo saznati što se događa oko revanša Wildera i Furyja i o čemu se radi u toj klauzuli. U svakom slučaju, način na koji je završila subotnja borba ide nama u korist. To je oduvijek bila borba koju smo željeli jer on drži posljednji pojas. Recimo da je pobijedio Furyja u dvije runde pregovori bi bili puno teži nego nakon neodlučenog ishoda poslije kojeg mnogi misle da je imao sreće da je zadržao WBC-ov pojas. To ide nama na ruku" izjavio je Hearn za Daily Mail.

"Možda i Wilder misli da ima veće šanse u tučnjavi s AJ-em nego da još jednom proba s Furyjem. Što se tiče AJ-a on će se boriti s bilo kime. Volio bi Wildera sljedećeg i oduvijek je želio Furyja. Ovog tjedna odlazim u LA na razgovor s Wilderovim predstavnicima. To je borba koju definitivno želimo za travanj i jako ćemo se potruditi da do nje dođe."


"Uz Wildera, Dilliana Whytea i Derecka Chisoru na listu za 13. travnja možemo dadati i Furyja. Nakon subote sam pričao s Joshuom i njegov stav je nepromijenjen - uvjeren je da će zaustaviti bilo koga tko stane ispred njega. Fury me u subotu jako impresionirao. Po meni je dobio borbu za dvije runde. Ali se ne slažemo kad kaže da Joshua više nije broj jedan u teškoj kategoriji i radujemo se što ćemo im to moći demonstrirati."


439
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije